Nuff²

Tweet

Thursday, August 2, 2012

Annur & Meow in Animation Test

Salam Ramadan ke 14...^^
Kali ni nak kongsi sikit keje² yang melibatkan animation...Oh ya, lupe la plak..bila start post komik dari admin SCL, dorang ada plan nak wat animation untuk Annur dan Meow plak...wahh! Sungguh jauh pemikiran mereka eh...aku pon setuju kalau ada yang bagi positif feedback, boleh lah start untuk pre- productionya...^^
Apa pun kita layankan aje Annur & Meow-First look animation test...^^


video

2 comments:

ery D cat said...

trs trg ckp..aku mmg bangga giler dan sgt2 suka ngn apa yg korang buat..lbh2 lg budak2 melayu kite ni...syabas..komik korang best...ilang stress layan hikhikhik...

grOundnUt said...

@ery D cat : Thanks beb...kami cuba buat yang terbaik untuk pechenta kucing semua..^^'