Nuff²

Tweet

Monday, February 27, 2012

BE from Nuffnang..Thanks!^^

Phew...
Akhirnye dapat gak BE dari encik Nuff (Walaupon celah gigi je)^^'
Ingatkan dah tak sayang lagi dah blog ni..kononnye aku nak merajuk laa...hahahaha..^^'
Bukan ape, semenjak projek Eori ni dah kuar ke stesen TV KBS2 ni, agak buzy production kat sini...jadik, berita yang nak aku citer sekarang ni ialah, tak lama lagi Eori bakal kuar di saluran Astro Ceria!^^'
Thank to mr.Nuff..sebab aku ni jarang plak nak update blog kan..dengan layout yang ntah ape² aarrr..aku rasa better aku nak tuko la balik..tunggu ada masa..actually, ade je banyak bahan nak di post kan dalam entry ni..tapi tak pe la..bagi sedikit ruang dan masa untuk aku menulis kembali..^^'
Sorry yer pada follower² yang ada ni..memang tak sempat nak blog walking..Insyaallah, ada masa aku akan singgah ke blog korang yer..^^'
Pada yang silent reader tu..many² thanks yer kerana memberi support dalam blog ni..tak lupa juga pada geng² SCL yang selalu dok jenguk dan layan aku dalam page SCL...hehehe..^^'

Psssttt...cenderahati dari Eori untuk kawan² dah siap..Cute kan?^^'

12 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah.... so bile leh cashout ek.. leh open table :)

Nadea Hutt said...

hoooo best best!

Mario said...

tahniah...

Papa Mifz said...

rezeki tuh...:)

Cik SHiNJU said...

Pasni ko buat watak Sappy plak tau!

Tahniah dpt BE..

puanbee said...

sekarang ramai mengelum tk de BE , dah dpt satu mesti happy sangat kan :)

grOundnUt said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine : Ahaks..dapat sikit² je..hihihi..Insyaallah..ada rejeki aku openg table..^^'

grOundnUt said...

@Nadea Hutt : Best³..^^

grOundnUt said...

@Mario : Thanks bro..^^

grOundnUt said...

@Papa Mifz : ALhamdulillah..^^

grOundnUt said...

@Cik SHiNJU : Oh!Sentap gua..rindu gile babat kat Sappy..hehhehee..Thanks beb..^^

grOundnUt said...

@puanbee : betul tu..^^