Nuff²

Tweet

Sunday, March 11, 2012

Eori di saluran Astro Ceria

Foohh!Fooh!!Foohh!!!
Bukan menyembur..bukan menghembuss...tapi tu la keletihan yang agak berbaloi..
Berita gembira untuk yang masih tertunggu² kat depan tibi..maklum la..kiter ni tak pakai Astro..kiter tolong pomotkan je la sebab hasil keje kita kan..^^'
Bebalik pada tajuk kat atas, Kartun Eori akan ke udara pada 12 March a.k.a esok lah!O.o
Sebenarnye aku dah lama nak post pasal berita ni..tapi tak berkesempatan la plak kan, maklum laa...aku really² busy..tengok page blog orang lain semuanya ter-update..bile aku tengok blog aku sendiri pon agak bersawang la jugak kan...apa pun, korang jangan lepaskan peluang untuk menyaksikan Kartun Eori episod 1 dalam saluran Astro Ceria pada pukul 9.50 pagi...^^
Ape lagi..esok stand by depan tivi..sebab, esok aku pon nak lepak mamak sebelum masuk opis..hehehhe...tu pon nak menular kejap duduk depan tivi mamak stall..mintak je dia tukokan channel..hehehee...^^

Salah satu opening untuk kartun Eori..^^

4 comments:

KiD said...

jom tengok!! esok eh

Asrul "iLham" Sany said...

aku tetap suka pokemon muahahhaa

grOundnUt said...

@KiD : Malang sekali pihak Astro tak dapat tayangkan pada tarikh tu atas urusan teknikel problem..huhuhuh..@_@'

grOundnUt said...

@Asrul "iLham" Sany : Mesti ko suka watak Ask kan?ehehhehe..^^