Nuff²

Tweet

Thursday, July 12, 2012

Inky yang telah hilang

Sebenarnye aku dah lama nak posting entry tentang Inky yang telah lama hilang...dalam pada masa yang sama juga, time dia hilang tu aku plak tak ada di rumah...Inky ni jinak, tak sangka plak dia ikut jejak papa Kitty dia bila dia sendiri yang cuba meloloskan diri keluar dari rumah...O,o
Sebab si Kitty pon pernah la jugak loloskan diri, dalam seminggu macam tu dia balik ke pangkal jalan....aku pernah post entry tentang si Kitty hilang lagi...
Apa yang aku sangka, dia mungkin nak keluar amik udara baru..tapi tak sangka plak dah balik tu aku tengok tingkap terbuka dengan luas sekali...kira-kira kucing dalam rumah tak cukup la sekor..udah la Sappy pon dah pergi meninggalkan aku buat selama-lamanya, sekarang ni plak kisahnya si Inky pon turut mengikut jejak si Sappy...:'(
Apa pun aku harap Inky pulang lah ke pangkal jalan...balik la ke rumah..dalam hati terdetik ada orang amik bela dia..if dia amik bela pon tak pe la...aku percaya pada takdir..if dia nak mati, mungkin dia tak mahu mati depan mata aku...wallahualam..:'(

3 comments:

meowwmania said...

sedihnya...mesti risau kan

kite doakan yg baik-baik saje utk Inky yer

grOundnUt said...

@meowwmania : Memang risau jugak...dia dah lama hilang..tapi kAcAnG tak sempat nak update kisah dia hilang...o,O

Myideakini [dot] com said...

Memang hitam-hitam manis wooo....

http://www.myideakini.com/2012/07/info-internet-lembab-macam-siput.html