Nuff²

Tweet

Saturday, September 17, 2011

Pucuk di Cita..Ulam mendatang...

Huiiiyoo!
Dekat seminggu aku tak update entry semenjak lepas raya ni..bukan nak cakap aku buzy dengan open house...tapi masih kekal busy dengan kerja² yang makin bertimbun kat studio..maklum la, Eori animation akan ke udara KBS channel on this October!^^
Masa makin suntuk sampaikan aku tak sempat nak update macam² cite serta info yang terbaru is kucing² makin tunjuk belang..bukan nak tunjuk belang² stripe dorang..tapi masing² nak tunjuk lagak ngan aksi masing²...^^'
Aku memang seronok kalau Kitty sekeluarga kat rumah ni berbudi bahasa...tapi tu la..ape yang dorang bawak balik tunjuk kat aku memang aku bangga..'bangga' sangat² lah ngan dorang ni...hehehehe...(muke kacang dah tak macam kacang dah..)@_@'

Ape la yang dorang cuba nak korek² kat tempat tu..@_@'

Wahlaweiii!@_@

Punya la ramai berkumpul hasilnya cuma ini aje??

Cindy, Kitty dan Marble memang tak lekang dengan anak lipas ni...

Tengok air muke Sappy pon dia tak heran kan?^^'

8 comments:

meowwmania said...

eh tak bek tau cian baby lipas tu kan Sappy kan :D

Cat-from-Sydney said...

Uncle Lipas...eh eh...Uncle Kacang,
Itu perkongsian pintar namanya. purrr...meow!

KiD said...

HAHAAAAA... KUCING PUN NAK BERAYA GAK.. HEHEHEE

achiek said...

sappy kan kucing bandar...mana heran ngn lipas ke pokok galak ke...die tau men bola jer...sappy yg macho tp lemah lembut...hehehehe

grOundnUt said...

@meowwmania : Cindy nak berkawan la tu kot..sampai terbalik haa anak lipas tu terkejut..ekekeke..^^

grOundnUt said...

@Cat-from-Sydney : Cindy cakap mekasih kerana memuji dia..ekekeke..^^'

grOundnUt said...

@KiD : Hahahaha..betul tu bro..ekekeke..^^'

grOundnUt said...

@achiek : Sappy such a polite boy...sejak kecil dah belajar disiplin..ehheeh..^^