Nuff²

Tweet

Thursday, March 5, 2015

Clash of Clans COC

Aizzz....
Bukan takat blog bersawang jer...aku dah beberapa kali ketinggalan dalam bermain game yang dok tengah femes sekarang apa lagi kalau bukan Clash of Clans... Aku bukan lah hebat sangat dalam game command and conquer ni... tapi, sebab tangan tu gatal nak install dalam gadjet kan...terus jadi ketagihan...dari level satu sampai sekarang dah nak level 60... semua nya gara² lepas balik dari Korea tempoh hari...OOopps...Korea punya cite untuk trip hari kedua pon aku tak siap lagi entrynya....almaklumlah, mende dah ada bahan²nya...cuma tak sempat nak edit saje pic² sepanjang aku kat sana...btw, korang perasan tak... korang sendiri pon jarang dok post blog kan? aku baru jer cek entry² korang...semua nya sama macam aku..dah basi punya...hahahaah...
Mungkin semua orang dah bosan dengan penulisan dalam blog...paling tidak pon dorang nak rating dalam entry, copypaste blog orang lain punya...kendian tulis crdt dari Harian Metro, BHarian...semua tu aku ada perasan dah...tapi selama ni aku nak copY paste pon aku pikir dua tiga kali sebab kalau kita berani copy penulisan orang lain...kita akan leka dan copy lagi hasil penulisan orang...kira kalau attitude selalu meniru, lama² akan become habit...
So aku secara am nya rela menulis atau biarkan blog aku bersawang sama jugak macam COC aku ni... sekali main...asyik nak main jer lagi, sebab leka dengan permainan ala² command and conquer tu...
Anyway, aku tengah war ni...rasanya clan aku tak lah sehebat clan kamu semua...
^_^


1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/