Nuff²

Tweet

Saturday, July 31, 2010

Persona Spoiler TRD sport

Whaaazzzzzuuppp??!!

Kali ni aku share sikit tentang kete aku....aku baru je tambah bodykit spoiler TRD3 Sport....memula aku hanya jalan² nak bertanyakan tentang assesori kete aku...means aku mencari Stablelizer untuk aku nyer enjin depan....tapi aku ada ushar gak katalog bodykit kete aku....tengok macam best la plak nak tambah itu dan ini...cuma cost harga tinggi la jugak...lalu aku pon bertanye la pasai spoiler dan sekali ngan bodykit ni...mak aih..cecah beriban² jugak la kalau aku beli sekali harung...aisehh..memandangkan aku sangat nak bajet...so aku pon tanye la if sekali cat berapa?cantik plak tengok Persona TRD sport spoiler...asalnye TRD ni dari Toyota...biasa kete Vios je dok pakai spoiler TRD ni...tapi Proton dah kuarkan edisi untuk Persona sahaja...aku mulai suke bile tgk orang lain punyer spoiler....Lastly...aku pon order la...makan masa 3 hari gak lah dengan nak cat sekali kan...costing dalam RM250 sekali cat la..not bad la...asalkan puas hati...so aku rasa mungkin ini satu perkembangan terbaru dalam dunia permotoran la...pakai spOiler??Ok jer...asalkan kete ko tak terbalik kann??eheheheh....

Waktu penebukan lubang pada bonet belakang...


(aiseh..dah tak virgin dah kete aku)


Dah macam Roket dah nehhh.....

Siap Sudey.....Apa macam??ada beraaannnn???

7 comments:

Tengku Nizam said...

cantik gila trd punya spoiler, murah pun murah. huhu, kena tebuk ek? bukan letak je ke? heee

grOundnUt said...

@Tengku Nizam : kene tebuk bro..sebab kalau letak aje alamatnye esok lusa tak de la..hehhe...^^

Tj Delco said...

Kena tebuk yg aku berat sikit ni.hilang teruna dow.

Tj Delco said...

Kena tebuk yg aku berat sikit ni.hilang teruna dow.

grOundnUt said...

@Tj Delco : haa..tahu tak pe..pasrah je la..janji tak bocor masuk dalam...^^

Anonymous said...

Klo gne spoiler vios trd ori punye ngam ke bro??..ke yg ni khas tok persona cme design je sme..??

Telaga Buruk said...

Kat mana kedai ni bro