Nuff²

Tweet

Sunday, December 25, 2011

Eori Launching

Ternyata sambutan Karnival Buku di MPH memberansangkan...Ramai juga para hadirin termasuklah warga² VIP datang untuk menjayakan pelancaran Karnival MPH di Mid Valley tempoh hari...Ramai yang datang adalah di kalangan keluarga, kanak² dan juga para² remaja.
Bermula jam 2 petang, ramai dah berkumpul di tapak Karnival di tingkat 3 di Mid Valley Megamall.
Biasa la, time macam ni memang kitorang prepare abis²-an sebab musim cuti sekolah kan..sure ramai orang² termasuk bebudak sekolah yang turun ke karnival ni. Tak lupa juga, komik Eori bakal di lancarkan di karnival ini.^^
Nak di jadikan cite, sibuk lah kami untuk menyediakan maskot utama kami iaitu Eori. Bukan maskot kami aje yang ada kat situ, pelbagai jenis maskot ada di sana termasuklah Happy Feet!So cute actually, paling tidak pon dapat bergambar dengan Happy Feet yang kiut tu pon kira berbaloi lah yer...hehehehe..^^
Time dorang nak launching, sebelum VIP datang...kitorang pon bersiap sedialah maskot Eori tu untuk di bawa ke sekitar booth² yang ada di dalam tapak karnival. Ternyata banyak juga kanak² yang datang membeli buku² di karnival ini. Biasa la..time² cuti sekolah kan..banyak gak la sales yang ada kat Karnival ni...hehehehe..^^

Eori sudah tersedia di back stage

Make Up kasi cun sikit..heheheh...^^'

Ni lah di antara maskot² yang sedang siap sedia..(tak termasuk orang² di situ) ^^

Tu diaaa...pakat ramai keluaq noo...^^'

Hello!!Kami lah maskot untuk Karnival MPH pada hari ini!!^^v

Booth² yang ada dalam Mid Valley convention centre

Ini lah tempat pelancarannya...ramai camera man duk terpacak sekian lama...^^

Dah sampai dah tetamu² yang terhormat...termasuklah CEO MPH sendiri..

Ucapan demi ucapan...^^

Posing untuk pelancarang Karnival buku MPH

Semua maskot pon seronok berpesta bersama VIP² di atas stage

Masing² di eskot untuk di bawa ke seluruh tapak Karnival

Maskot Eori berjalan dengan riang-ria!Yeah!^^

Pose bersama budak² di sekitar tapak Karnival



8 comments:

KizZ said...

Hihi..sungguh comel-comel maskot maskot tuh..

P/S : Kalau rajin-rajin sudi-sudi lah join segmen "Bloglist Xchange" and "Review Ur Blog" dari Kiz kayh

babYpose said...

Terima kasih atas sudi follow :-). Anak saya sure suka tgk maskot2 cute tu..

Papa Mifz said...

kamain suko bdk2 tuh bergambar dgn maskot tu yer..

RedVixen said...

sob3... ruginya tak pegi...T^T

grOundnUt said...

@KizZ : ya..terima kasih Kizz..^^'

grOundnUt said...

@babYpose : Mekasih kerana sudi mengunjungi blog ini..^^'

grOundnUt said...

@Papa Mifz : bebudak ni memang seronok..tambahan maskot dari kartun animasi kan..^^'

grOundnUt said...

@RedVixen : Tak pe, next time ada show or event, kacang akan war² kan..^^'