Nuff²

Tweet

Thursday, December 29, 2011

Eori di Karnival Buku MPH

Haaa....tak sempat nak update tentang Eori punya event sempena Karnival Buku MPH yang telah berlangsung di Mid Valley tempoh hari. Hari terakhir aku berada di Mid Valley untuk membeli Komik Eori yang di jual di dalam Gedung MPH...ramai juga orang yang berkumpul di tapak karnival. Maklum lah, cuti sekolah kan..bukan buku komik aje yang di jual, buku² sekolah pon dorang ada buat sales. Macam² ada...
Lagi satu, kemunculan maskot² menarik minat anak² untuk datang ke karnival buku di MPH ni...kalau aku pon rasa teruja..if la aku berumur dalam lingkungan 7-8 tahun..memang seronok nak bergambar dengan maskot² kat situ..^^'
Hari tu aku di suruh menjadi jurugambar untuk setiap moment yang ada pada karnival tu. Dalam masa yang sama juga, aku membeli komik Eori. Ye la, nak support gak kan. Tapi if korang beli ketiga² episod komik Eori, korang akan mendapat habuan iaitu tandatangan dari animator² yang power untuk siri kartun Eori ni.^^
Punya la ramai beratur panjang! Tambahan pula, ramai yang membeli komik Eori ni. Jadi, peluang aku untuk shoot semua moment tu agak cerah la..memang terbaekk lah!semua nya berjalan lancar..heheheh...^^

Eh², tinggalkan topeng je?mesti perut beliau memulas kan?^^'

Seawal yang mungkin..^^

Stage yang dah sedia ada..^^'

Tudiaa...boss² aku dah ada kat tempat VIP

Ramai yang datang untuk pelancarang Komik Eori

This is my Boss...

My boss with other bosses

Yeah! Mari menuju kejayaan!

Bosses bergambar bersama orang MDEC dan Maskot Eori

Pose terbaekk dari maskot Eori

Haa...ape lagi...sambar je la Komik² Eori ni

Seisi tandatangan sudah bermula

Haa...ni la Pelukis² kartun Eori☻

Pergghh!! Tandatangan mahal tu!^^'

Pose dari animator² Eori~^^


4 comments:

Mario said...

gambar ko takde ke bro..klu beli dr ko...bole dapat diskaun?hikhikhik

Papa Mifz said...

eori...hmm...tak pernah tau lak sebelum nih..huhu

grOundnUt said...

@Mario : tu laa..tak de sapa pon nak tangkap gambar aku la bro..huhuhuhu..@_@'

grOundnUt said...

@Papa Mifz : takpe...nanti ada lagi show or event, kacang akan war² kan..^^