Nuff²

Tweet

Sunday, January 1, 2012

Happy New Year 2012

Haa..Pejam celik-pejam celik kita dah sampai di ambang 2012!Banyak memori yang kita tinggalkan di kala 2011...ape la gamaknye azam korang di tahun baru ni? ^^'
Aku pon punyai cita² yang setiap tahun mesti sama je wishing nya..tapi tak pe la, akan ku slow² dan cuba untuk merangkak² supaya dapat mengecapi cita² aku..
Laa..dah jam 4 pagi! Ape aku merepek ni??Patut la cite aku out of topic actually..^^'
Malam tahun baru kali ni aku bersama keluarga aku nun jauh di sana...cuba nak celeb bersama famili serta adik beradik aku ni...last² year, banyak tempat aku wat port sambut tahun baru seperti di Bukit Bintang, KLCC dan The Curve..Rasa agak berbeza juga la enviroment kat sini...aku rasa kalau aku sambut bersama famili, banyak di lebihkan dengan makan dan minum sedangkan aku menyambut bersama kengkawan, aku lebih banyak luangkan masa dengan bermain spray tin dan juga 'party'..^^'
That's y ada gak memori aku menyambut bersama keluarga aku walaupun tak de la wild macam mana kan..cuma kat sini, jarang sangat nak dengar dentuman bunga api, mungkin pada tahun ini agak kureng sikit...aku cuba bertanya pada adik aku, maybe dia pon cakap tak de sapa nak sponsor bunga api la kot..hahahaha...^^'
Paling tidak pon , banyak club² dan pub² kat sini yang meraikan sambutan tahun baru...ade gak terdengar dentuman mercun dan bunga api di sekitar premis tersebut...ape yang aku boleh cakap kat sini, agak berbeza dari tahun² yang lalu...
Any way, wishing all blogger Selamat Tahun Baru 2012...semoga tahun ini lebih suksess dari tahun² sebelumnya..^^

Kedatangan aku meramaikan lagi umat manusia di sini..^^

Dataran yang sepatutnya penuh...@_@'

Ruang yang sepatutnya berkumpul untuk melihat bunga api..

Jauh dari sudut kete aku, dalam 12.30 baru la ada bunga api..tu pon cipOt je, tak macam tahun lepas!

Hah, ape lagi...Nescafe time!~With my siSta & HuBby~^^'

Ape beza sambutan korang pada tahun ni dan tahun lepas?
Anyway, Happy New Year everybody ! Think this pretty much sums up 2011. Have a great night tonight, can't wait to see you guys in 2012!\^0^/

2 comments:

model baju korea said...

salam kenal,,sukses yahh dengan postingan nya
happy new year

grOundnUt said...

@model baju korea : salam kenal...kamu juga ya suksess gitu..^^