Nuff²

Tweet

Sunday, January 2, 2011

Happy New Year 2011

Selamat Tahun baru 2011!!
Macam² agenda hebat menjelang tahun baru...sorry laa..entry ni sepatutnya aku post dalam 1-112011...tapi tak berkesempatan plak memandangkan aku sangat sibuk...dari hari jumaat sampailah hari ni...
Tak kisah la...asalkan aku teruskan usaha murni untuk berblogging semula setelah sekian lama menyepi seperti berkabung atas kematian si Eori tu...
Well, new year celeberation kali ni aku pergi jauh sikit dari halaman umah aku...sekitar The Curve, Mutiara Damansara sana...ni kita 1st time aku sambut new year kat area sana...Before this, aku biasa sambut di KLCC dan Bukit Bintang aje..paling tidak pon Menara Tinjau, Ampang -Hulu Langat....
Aku bertolak dalam sekitar 9.30 malam dari umah aku ke Sentul sebab dah berjanji dengan kengkawan aku....tak sangka plak malam tu ada banyak road block dan kami tiba di destinasi yang sepatutnya kira kurang 15 minit ke jam 12 malam...Gile hampeh dan frust sangat dengan keadaan lalu lintas yang agak slow dan banyak jalan tutup....memang ada polis trafik yang mengawal lalu lintas...tapi bagi aku..dorang tu wat keje tak serupa wat keje...paham² je lah ye...
Kami 4 sekawan cuba untuk mendapat kan paking yang paling terdekat dengan The Curve, memandangkan 4 orang kawan aku telah menunggu di sana...Alhamdulillah, paking dalam Ikea juga laah...ingat best ke paking kat Ikea?memang best bila dapat paking...bile kuar dari Ikea, mak aaaii...macam mana aku nak redah lautan manusia yang sibuk nak countdown jam 12 nanti??memang akhirnya kami stuck di antara ribuan manusia yang sibuk bermain spray buih...Event last year aku ni kaki tabur spray...tapi tahun ni aku pencen sekejap sebab aku datang sana nak capture some candid picture yang boleh di muatkan dalam entry² 2011...ehehehe...

Spray time!Penuh nye manusia!!

Conserto dekat ngan Tesco Mutiara Damansara..

Sempat capture yang mana patut!

Eh..eh...banyak la plak bunga api malam tu...

Christmas tree yang belum pupus di The Curve walaupon Christmas dah lama abis

Gelagat² remaja di sana

Pergggghh....cuci mataaaa~

The Laundry Club....memang malam tu ramai yang kene baling ngan air oleh bauncer² situ...

Candid!
Anyway, Selamat Tahun Baru 2011 kengkawan dan blogger² di sini...
It's a New Year, New life and New Hope....^^v

7 comments:

Cik SHiNJU said...

HNY bro...
Semoga mencapai segala impian.. :)

KiD said...

selamat tahun baru wahai sahabat...

KiD said...

selamat tahun baru wahai sahabat...

Mario said...

happy new year bro...hehe

grOundnUt said...

@Cik SHiNJU : Happy new year to sis...semoga sukses selalu~^^

grOundnUt said...

@KiD : Selamat tahun baru bro...^^

grOundnUt said...

@Mario : Happy new year bro...^^