Nuff²

Tweet

Monday, January 24, 2011

20 days before Eori's gone

Hari ni masuk lah genap 1 bulan Eori tinggalkan aku dan Kitty sekeluarga...Patutla sejak kebelakangan ni, asal pandang Marble aje aku teringatkan Eori..ye laa..sebab pattern dan stripe kat badan Eori tu sama macam si MArble..
Si Cindy plak..macam biasa..dah biasa dan lali dengan si Inky..dah biasa kot dengan ketiadaan Eori...kadang² binatang lebih paham dari kita...Tapi ada la jugak perasan, Si Marble kerap memanggil²..mungkin dia tengah meroyan la kot..asal masuk dalam cage di mana Eori menghembuskan nafas terakhir, dia akan meroyan sekejap...sampaikan yang lain pon kelam kabut la pergi mendapatkan Marble...Rindu la kot...aiizz...
Ini mungkin Last Video si Eori bermain²..Video ni just created 20 days before Eori's Dead...
Sebab korang selalu sangat tengok pic dia je..haa..ni video nampak dia active...tetibe sakit kan..macam ralat la sangat...aiizz...

video
Eori dalam Kenangan

12 comments:

angel said...

Comelnya Eori .. kesian rupanya dia sakit .. hurmm

biskut said...

kenangan bersama eori takkan terpadam dari kotak ingatan GN..

KiD said...

aktive kan dia... kucing memang ada sifat ingin tahu.. hehehe.. kesian tak lepas2 dengan plastik meja tuh... ekekekee

hentakbelipat said...

perghhh..mmg klasik video ni..simpan buat kenangan kot esok2 rindu kat die

Mario said...

mesti sedih kan klu ko tgk balik...

Ikah said...

dier still aktif...memangg kita kengkadang xleh agak kucing kita sakit ker x coz dier memang suke main...RIP Eori

grOundnUt said...

Angel : Eori memang special boy dalam umah kacang...miss him so much~

grOundnUt said...

@Biskut : yepp...mmg rindu sangat kat dia...tak mungkin ada peganti si Eori ni...hhuhuhuuh..=(

grOundnUt said...

@Kid : ahahhaa..tapi dia memang kucing yang bijak...dia tetap nak keluar dari plastik meja tu..ekekeke...^^

grOundnUt said...

@Hentakbelipat : ofkos bro...pasti di simpan di tempat dingin dan kering..ekkekeke..^^

grOundnUt said...

@Mario : yer mario...dah macam orang mati anak dah neh...huhuhuh...=(

grOundnUt said...

@Ikah : yaa...sometimes kucing memang tak akan tunjuk kan yang dorang tu tengah menderita penyakit...last² mati macam tu..sedih kan..=(