Nuff²

Tweet

Monday, January 10, 2011

Masalah Gigi

Pada suatu hari ada seorang wanita pergi ke klinik gigi untuk mencabut giginya.. lalu doktor gigi bertanya.. "Puan.. gigi mana yang hendak dicabut?"

Lalu wanita itu menjawab.. "gigi bahagian atas paling belakang"

Tak lama kemudian doktor dengan alat mencabut gigi mula mencabut gigi wanita itu.. tetapi yang dicabut adalah gigi dibahagian depan.. lalu wanita itu bertanya..

"Doktor.. kenapa gigi depan saya yang dicabut? kan yang sakit yang bahagian belakang?

doktor gigi itu menjawab...

"sabar la.. kejap lagi sampai la ke belakang"

Bile baca balik kisah kat atas ni, tak boleh nak imagine sejauh mana kalau klinik gigi punye prosidure untuk mencabut gigi ialah kene buang gigi hadapan dulu...sib bek la tak de la lagi pengalaman doktor serupa di atas ni...

Hahahaha...ini hanya kisah lawak semata untuk hiburan di waktu petang...aku pon tak de point nak menulis pada petang ni...nanti ada sikit update kisah 'chitam' sebelum dia pulang...^^'

7 comments:

Cik SHiNJU said...

ahaha...sib baik doc x mulakan dr gigi barisan bawah dulu,pastu baru cabut gigi barisan atas lak..

biskut said...

sperti hal nak sampai ke garisan penamat mesti tempuh halangan di hadapan...mesti ketepikan dulu baru nampak mudah...sakit satu hilang dua.hahaha

! Encik Nakal ! said...

hahahahah~~jem2

mario said...

haha...

Rosmawati Yusof said...

klw dah sakit gigi, bkn takat gigi jer sakit sampai ke otak pun sakit he..he ..he

cool boy said...

selamat malam

datang ziarah rakan yang saya follo

KiD said...

hahahhaa.. macam harammm.. aku teringat citer mr bean tu.. tapi dia tampal gigi.. semua gigi terus... ekekeeke