Nuff²

Tweet

Tuesday, January 4, 2011

Extra N3

~Salamz tahun baru~
Sejak dari semalam aku asyik 'semak' dalam kepala otak aku bile once keje sekaligus nak kene siapkan esok....adesss...tak tahu nak cakap macam mana lagi, tambah plak aku ni tak berapa sihat sejak kebelakangan ni...rasa kepala dah nak meletup kot...hahahaha...
Aku pon tak sempat nak wat entry² yang mendatangkan minat para blogger untuk membaca blog ni..tapi tak pe...nanti dah kurang sikit beban keje aku, leh la aku wat sikit entry pasal info² menarik dan sekarang pon aku nyer blog under construction...
Ini je la keje aku selama ni tapi hakikatnye, aku perlukan rehat yang secukup nya...umur dah tua bangka...badan mana leh tahan lagi macam muda remaja dulu...huhuhuhu...

9 comments:

Cik SHiNJU said...

Bwk2 la berehat..
P holiday ke ape..jgn lupa bwk cindy n the gang..

Cik SHiNJU said...
This comment has been removed by the author.
KiD said...

ala kacang tanah... rileks laaa... awal tahun.. selagi belum tutup mata.. kerja kerja kerjaa... ekekekekee

mario said...

dah bule kawin dah ni...ekeke

Pencacai Alim said...

keje selagi mmpu..kumpul duit byk2 pastu derma kat aku yg ssh..besar pahala ko dpt....he3

grOundnUt said...

@Cik SHiNJU : memang ada hati nak vacation...tapi kerja masih bertimbun² ni..tak tahu la nak settle macam mana lagi..huuhuhuh...=(

grOundnUt said...

@Kid : betoi tu...demi menyara anak² serta ibu bapa..memang patut la kerja sampai hujung nyawa...huhuhuh...

grOundnUt said...

@Mario : Wink²...(blushing) ^^

grOundnUt said...

@Pencacai Alim : Insyaallah..moga doa ko termakbul bro...kalau kaya aku tak lupa yang susah..lagi nak buka shelter home untuk kucing² stray adalah...^^'