Nuff²

Tweet

Wednesday, January 12, 2011

Chitam's day care

Cakap pasal Chitam, agak mudah menjaga si anak Kitty ni merangkap anak angkat kepada blogger ni Darxx dan Chitam plak agak manja dengan aku dari manja dengan adik beradik dia yang lain..
Biasa la..chitam ni kan kucing asing dalam umah aku..sure la dia nak bodek sikit kat tuan umah..takkan la nak berbaek² ngan Kitty sekeluarga kot..mau kene hentam balik nanti...
Aku macam biasa laa..balik keje, sibuk bagi semua dorang makan secukupnya..dari dry food hingga ke wetfood...punya la kuat makan si Chitam tu...tak sangka perot dia kecil...usus ada tebal paip saluran pancur kering...ekekekeke...^^
So, setiap malam dia akan teman aku kat bilik 'opis' aku kat belakang...biasa laa..aku pon ada keje² freelance nak kene settle..so dari situ la dia cuba nak memikat ati aku ni..sebab selama ni si Kitty dan Inky serta Cindy je yang sudi teman aku kat bilik belakang...tapi kali ni si Chitam plak nampak gaya cuba nak amik alih tugas² Kitty sekeluarga...makin meluat la Kitty bila tengok aku asyik peluk cium si Chitam...Inky jangan cakap laa...melarikan diri terus dari aku...memang tak hingin nak duduk dengan aku...aiii...kucing pon ada perasaan eh...jeles² ni aku hengat awek² je yang pandai jeles²...rupenyer kucing² pon tau perasaan macam ni...aiizzz...
Ni ada sikit gelagat si Chitam sepanjang menemani aku ketika aku sibuk menguruskan freelance aku di rumah....^^

Aisehh...camne leh kantoi ni..baru nak menyamar jadi bayang itam kat sini...

SibOk mandi dan bersihkan diri depan camera...

Lepak kejap lah...bile la nak siap keje tu??

Aikk...pegi la wat keje tu...nak santai jap ni...aiizz...

Mandi lagi lah...best plak lepak mandi kat sini...tak de orang kacau...^^



2 comments:

Ikah said...

memang itam la si chitam nie, agaknya kalo jln mlm2 kene tgk bebetul, kang terpijak ..hehe, sib baik mata menyilau

darxx said...

die sgt itam... :)... skang kt umah cam sasau dok men sorg2...den pon di gigitnyer heheheh....