Nuff²

Tweet

Sunday, January 16, 2011

Inception Animals

Orang pernah cakap jarang sangat nak jumpe perangai pelik binatang² tak kira la apa jenis binatang yang ada termasuklah binatang perliharaan kan...
Macam aku ni, selalu sangat dok menyakat si Kitty sekeluarga..cuma aku tak sempat nak rakam aje..perangai pelik yang ada kat dorang tak boleh aku tafsirkan kat sini sebab agak 'pelik' sekali...
Ni ada satu Video salah satu perangai pelik haiwan² yang kita sayang termasuk juga haiwan² yang jarang kita bela..
Kalau korang tengok sure tersengih sorang² tambah kalau pakai earphone dari pC or Lappy...sebab ada sound effect yang agak sesuai dengan expression dorang...layaanzzz!!!^^v

8 comments:

biskut said...

uish...muzik latar tuh yang mengerunkan dan mensuspenkan...huhu.macam ternampak puak aliens jer.haha

Mario said...

perghhh...yg last tu...

KiD said...

wahahahaaaa... aku suka yang tikus putih.. 0.13
kah kah kah kah... tikus putih

Ikah said...

muziks ganaz, cian kat tucen2 tue..telinga jd kecik!

grOundnUt said...

@Biskut : ahahaha..tahu tak pe..bikin saspen aje..eheheheh..^^'

grOundnUt said...

@Mario : tu slow motion bro..aku suke part anjing ngan cupcake tu..kelakar dowh muke dia..macam nampak hantu je..wakakakaka...^^

grOundnUt said...

@Kid : Tikus putih tu comel giler..ehehehe..^^

grOundnUt said...

@Ikah : tahu tak pe..muzik dia saspen bikin itu telinga dia jadik kecik..wakakakaa..^^