Nuff²

Tweet

Thursday, January 20, 2011

KLCC View

Cuti² ni tak kemana sangat la aku pon..busy dengan kerja² sambilan...kemas rOmah..kemas rOmah Kitty sekeluarga..ape yang aku dapat tahu hari ni ialah Hari Cuti Thaipusam...
Berbalik pada cite asal ni, cadangnye bebudak ada gak ajak aku lepak malam Thaipusam tu..dorang sibuk nak ajak 'Tembak-menembak'...maksud aku bukan lah aku nak wat onar kat perayaan tersebut...(nampak sangat la racist)...
Kalau English wordsnyer ialah Shooting...maka, agak kecewa gak member aku ni bila aku sendiri 'terover dose' ngan keje, hampehh...balik rOmah plak sampai ukul 10.30 malam sedangkan dorang dah sibuk janji nak shooting dalam jam 3 pagi...Harapan tak leh harap betoi lah aku ni..sori ler brader...wa belum cukup aura nak 'menembak' sebenarnye...^^
Bagi aku ikut mood la jugak..mane tak nyer...tempat pertama aku pergi ialah Putrajaya...nevermind..kisah lama...tapi ada gak tempat yang biasa aku lalui sepanjang terpacaknye KLCC, dari situ lah minatnye aku nak 'menembak' kat sini...
Kalau nak ikutkan, aku bukan lah hebat macam orang² yang kaya dengan Ilmu Photography...aku hanyalah tenggelam timbul punye minat...kejap ada mood..kejap tak da mood...wahh...hobi baru aku...kalau ada mood, stat la tembak..tak de mood, simpan je la angan² menembak tu yer...tapi, aku hanyalah seekor tupai yang baru belajar nak terbang!
Ni ada sedikit sebanyak hasil 'tembakan' aku untuk tatapan dan komen dari blogger² dan rakan² yang berpengalaman dalam bidang 'menembak' ni...

Waaahh...Gambar night mode agak beregegar!

Apo ko bono la menatang nih??

Yeah!!Itu lah KLCC..tak silap aku, aku pakai nature nyer mode..

Yang ni standard with out Flash..

Yang ni aku pakai super micro...agak kurang puas hati gak neh..

Kualiti vs kreativiti...mana satu korang pilih??

Agak blur gambar ini...aaahh..pedulik hape aku!ehehhehe...

6 comments:

KiD said...

cantik laaa bro.. yang satandard withot flash.. huhuhuhu

angel said...

wahhhh seronoknyer...
kalo ada geng mmg best kan ..

mario said...

nnt bule le ko ajar aku weh...

grOundnUt said...

@Kid : aisehh..jgn puji lebih²..biaso aje tu..muehehehe...^^

grOundnUt said...

@Angel : tu la pasal, ada geng best la sikit..mekaseh yer..^^

grOundnUt said...

@Mario : boleh..Insyaallah..aku pon masih beginner..sharing is Caring..^^