Nuff²

Tweet

Tuesday, January 10, 2012

Wordless Wednesday #1

Kalau pen Wacom rosak, gunakanlah pensel 'For Computer' ni..^^'

14 comments:

meowwmania said...

hehe..boley ekk

Mario said...

eh...wacom pen tu hape?hikhik ketinggalan zaman aku ni...

♕ Mr.IX ♂ said...

aku pernah nampak pen ala-ala gitu...ada kawan kpd kawan aku guna lukis komik kat komputer......

Yang Menaip Keyboard,
(☞゚ヮ゚)☞ ♛ Mr.Ix ♂ ☜(゚ヮ゚☜)

Cik SHiNJU said...

Malu nak gtau...tp aku pun senasib ngn Mario tu... Wacom tu bende? :P

Asrul "iLham" Sany said...

hahhaa terbaek...

dakota said...

hahahhaa ni mmg tgh takde keje la ni ...

gedek! said...

uncle first time beli wacom tahon 1999

grOundnUt said...

@meowwmania : Heheheh...tak boleh tu...gimik je..;p

grOundnUt said...

@Mario : Haa..wacom ni ialah pen tablet..erti kata lain sesuai sangat di gunekan untuk penggunaan photoshop or Flash...^^'

grOundnUt said...

@♕ Mr.IX ♂ : ye ke?kawan ko wat komik on9 ke?atau dia ada wat kat majalah²?^^'

grOundnUt said...

@Cik SHiNJU : hahahah..tak de nak malu lah..wacom ni ialah pet tablet..sesuai sangat untuk designer² macam uncle Gedek..^^'

grOundnUt said...

@Asrul "iLham" Sany : ngEHEHhEh..^^'

grOundnUt said...

@dakota : 'Shimshimei'..dalam bahasa korea is 'Boring'..^^

grOundnUt said...

@gedek! : uiii..lama sangat tu..kAcAng pOn mAsA tu dOk sibOk pakai phOtOsHOp 5.5 dan pAgEmAker...^^'