Nuff²

Tweet

Thursday, December 22, 2011

Guess Who's in da' house?(Spooky version)

Semenjak dua menjak ni aku sangat la sibuk dengan urusan kerja di pejabat/studio...tak sangka plak dapat satu panggilan dari senior semasa aku bersekolah di sekolah teknik dulu..
"Beb, aku ingat ada hal nak bincang la..kita jumpa kat area terdekat?" Lebih kurang macam tu laa..sebab aku pon dah lupa pertuturannya macam ne kan..^^'

|
|
|
|
|
|
|
|
|

So, ceritanya akan bersambung selepas Berita Dunia Jam Dinding...
Sekian, Terima Kasih..

Macam ni lah si Cindy, tak tenteram dengan kehadiran stranger² ni..(photo reuse)^^

4 comments:

meowwmania said...

takotnya ngeee.........

Ikah said...

nak tunjuk besau & hebat la cindy tuee

grOundnUt said...

@meowwmania : takut kan...kAcAng pOn menyOrOk lepas tangkat gambar ni sebab takut sangat...hehhehehe..;p

grOundnUt said...

@Ikah : Cindy tu bajet 'hot'..^^