Nuff²

Tweet

Thursday, October 6, 2011

Last Supper

Hari² nak kene maintain makan dan minum.. sebab ape...sebab badan pon nak mulai naik macam belon panas yang akan terbang ke udara...O.o
Bila pikirkan balik, pagi aku memang kekadang tak sempat nak sarapan pagi..as usual time nak gi keje tu kan..paling sempat pon minum secawan caffein, lepas tu isap rokok...adess..dah macam biasa sangat ngan tabiat macam ni...makan tengah hari jangan cakap la..makan nasi putih lauk ayam sampai lebam...~_~
Tapi part makan malam aku slow sikit...maybe sebab kekadang aku abis keje tak menentu...sometimes abis keje nak dekat larut malam...so kira macam makan dinner lewat lah yer?^^'
Supper adalah ayat yang terbaek untuk aku bagi mengelakkan makan dinner yang jarang aku makan...tapi tu la..kalau Supper pon, ko makan roti, keju, butter, biskut, Oat pun sama jugak la ko amik dinner pada jam awal sebelumnya...@_@
Jadi kali ni aku memang nak berjanji pada diri aku sendiri la supaya aku terhindar dari memakan makanan pada lewat malam dan ingat! Ini lah Last Supper untuk aku hari ni...O.o

Home made tuna sandwich with chachos inside~

4 comments:

meowwmania said...

woww nmpk sgguh menyelerakan!

KiD said...

bestnyaaaa..!!!! sedap kalau home made.. :)

grOundnUt said...

@meowwmania : sendiri buat pasti puas hati..cubalah!^^

grOundnUt said...

@KiD : Betul tu bro...^^