Nuff²

Tweet

Monday, September 27, 2010

Kitten To Let Go

Salamz...
Berita sedih untuk aku apabila aku nak let go 3 ekor dari anak kitty atas sebab² yang tak dapat nak di elakkan...Aku rasa jalan terbaik ialah menyerahkan anak² kitty yang 3 ekor itu kepada kengkawan yang sudi mengadopt anak² Kitty ni....
Dan Berita baik untuk korang² yang suka akan kucing...korang boleh amik anak² Kitty ini secara percuma sahaja...tak susah bela kucing ni..cuma bagi dia makan, minum..sediakan tempat tidur dan tempat dia "pupu"...
CUma biasa la...kene la rajin² mandikan dan bersihkan dia...sama seperti kucing² lain...Kutu memang satu kewajipan ada pada kucing...tapi tak pe...korang just beli syampoo Kutu dan mandikan dia seminggu 3 kali...untuk bulu yang lembut dan cantik....

Blacken

Socky

Black

13 comments:

hamzah ian said...

gua geli kucing.. yekss.. hahahaa

grOundnUt said...

haaa....geli tak leh nak adopt ler..kui3..^^'

darxx said...

nak....klu nak bg 2 ekor leh gak...tp klu org laen nak sekor pun boleh...nak yg socky tu... :)

grOundnUt said...

socky dan??ko nak dua kan??

iena said...

sumer chomey...
tp nnty gadow ng luna plak...
i x pndai jage kucing sgt...
tp cam tringin nk jage

grOundnUt said...

ahaks..
try la jaga kucing...akan ada rasa nikmat kasih sayang tak terhingga...
My cousin now on sgt sibuk dengan keje...she's business woman..once dia bela kucing...semua stress hilang...dan di murah kan rezeki...business menjadi²...^^'

darxx said...

klu xde org nak lg...aku amik 2 lah socky ngan either one yg black tu...tp klu ade org laen nak...aku cop socky jek... :)

Mario said...

nak tapi mcm susah susah nak amik...

grOundnUt said...

ahaks...tak pe..Mario...niat tu dah ada...kalau terjumpe mana² stray cat tu amik lah bela...sian dorang tak makan lagi tu...^^'

grOundnUt said...

Dark..leh aje..socky tu comel..2 ekor itam tu pon comel..bagus amik berpasangan...sian dia tak de teman nak bermain...2 ekor yang hitam tu cerdik..

grOundnUt said...
This comment has been removed by the author.
aRchird Nasir said...

Mario..
Ko dah letgo ke blom anak2 kucing nih sume?kalo lom aku nak seko...yg stoken tuh

grOundnUt said...

@aRchird Nasir, yang 2 ekor telah di adopt oleh daddy n mummy baru dorang...so ada la sekor yang hitam lagi...kalau berminat sila hubungi aku...^^'