Nuff²

Tweet

Thursday, July 21, 2011

Cigar from Korea

Dalam beberapa minggu lepas, opis aku agak busy dan masing² pon ketat dengan tugasan harian dorang. Nak di jadikkan cite, ramai yang memilih jalan untuk bercuti dan pulang ke kampung halaman masing²...Aku ni bukan la kategori "balik kampung punya olang"...tapi kalau ada masa free baru la aku balik kampung atas tujuan visit orang tua di sana.^^'
Tak sangka la plak, aku dapat buah tangan dari orang Korea yang baru pulang dari Korea. Benda yang aku dapat ni memang aku hargai sangat...tambah² rokok dari jenama Korea. Ntah ape bran la rokok ni, tapi nak di jadikkan cite...rokok ni rasa nye tak de la keras macam rokok² kat Malaysia ni...tapi ape kan daya, bak kata famili aku..."Rokok itu Racun Hidup"...
Kan dah kena!
Ngeheheheheheh.....APa pun aku hargai dengan rokok pemberian gadis Korea yang bernama Park Mi Ra...hehehe...mekasih tau!Tak sangka la plak dia beli sekatOn rOkOk brand Bohem CIGAR no.6 ni...aku pon belasah je la..tak lupa gak kepada kengkawan dan adik beradik aku...yang mana merokok tu memang aku dah sedekahkan awal² dah....seronok dorang dapat rokok dari Korea!

Psst...Rokok kalau dalam bahasa Korea is 'Tambei'...^^'


Ni la sekaton rokok yang dia beri...Mekasih banyak yer Mi Ra...^^

Brand dari Korea

Buat stock sampai hujung bulan lah ye...(aku kategori bukan perokok macam naga)^^'

Taste dia ringan dari rokok berjenama di Malaysia

8 comments:

Cik SHiNJU said...

Elok merokok ni..
Boleh bersihkan paru2 ko.. ;)

KiD said...

makan asap.. makan... hehehee

ghab van hal said...

memang berasap la hisap tambei tu..kekeke...

♥ Lya Azemin ♥ said...

abg fida r muka ketat kt opis ;p

grOundnUt said...

@Cik SHiNJU : hehehe..pemberian org,kite terime aje lerr..ekekek..^^

grOundnUt said...

@KiD : makan..makan..eh bro, aku tak leh nak masuk ko nyer page laa..ada virus eh?kene block plak..=(

grOundnUt said...

@ghab van hal :ekekekek~

grOundnUt said...

@♥ Lya Azemin ♥ : Ketaaat??ekekek..suh dia sap rOkOk dulu..^^'