Nuff²

Tweet

Friday, July 1, 2011

Internet Line Sucks!

Aku bukan tak de masa nak update entry...tapi bila aku start nak upload pic..tetibe dia jadik error page...adesss!Rasa macam nak tapak aje kat muke Monitor ni...paling tidak pon at least aku boleh gak nak letak beberapa citer kat dalam blog ni...oRZ....
Rasa macam tak puas hati aje dengan line Internet kat sini...dah la CPU aku agak kurang menyerlah tahap pencapaiannya..maklum lah, dah uzur...cuma kali ni aku just nak inform di mana aku tak dapat nak blog walking buat masa ni serta tak dapat nak menyerlahkan entry² yang akan datang wat masa ni...nak tak nak, terpaksa la aku auto save ikut schedule lah...senin nanti aku involve balik la dalam dunia berblog ni...sorry pada sesapa yang aku tak sempat nak follow dan terjah balik blog korang...once segala masalah teknikel ni settle, aku akan bisa menuju ke halaman blog korang ok...thanks for visiting me while I'm not around!^^

8 comments:

Annie Han Yeon Rin said...

Follow blog baru aku cepat hihihihi

KiD said...

kesian bro.. huhuhu

Cik SHiNJU said...

line tenet kat sini pun manjang selow...nyampah... :@

meowwmania said...

mmg bengan kalau internet tak berfungsi kan..rasa tak leh nak idup kalo takde tenet huhuu...

grOundnUt said...

@Annie Han Yeon Rin : Orait beb...aku akan follow kamOoo~^^'

grOundnUt said...

@KiD : huhuhuuhh..(sambil mengesat hingus)^^'

grOundnUt said...

@Cik SHiNJU : Musim kot..sini pon slow..=(

grOundnUt said...

@meowwmania : betul tu..memang tak leh nak on9...sakit ati betoi..>,<"