Nuff²

Tweet

Monday, June 27, 2011

Cat's Activity

Lama tak cite pasal Kitty sekeluarga...ape la citer dorang neh??nak update pasal dorang, tak banyak plak la gambar yang sempat aku snap...ye laa..aku pon memang busy semenjak kebelakangan ni...@_@'
Tambahan plak komputer desktop kat umah aku tu dah nazak sangat²...tunggu masa je nak meletOp...nak tak nak...kene gak carik CPU baru....O.o
Tapi kadang², teringin jugak nak update pasal dorang yang kaki pembersih ni..sebelum tido, mesti 'mandi' dulu..bersihkan diri sebelum melabuhkan diri di setiap sudut dalam rumah...kadang² pelik gak tengok dorang ni...kebersihan tu penting..so jangan la berpandangan negatif pada kucing yer...dorang ni tetap pembersih..bukan nak citer kucing tu mulia sangat..tapi ye la..Tuhan dah jadikkan dorang ni suke membersihkan diri...nak wat camne kan...so banyak gak dorang nyer gelagat...masing² sibuk membersihkan diri sebelum tidur...^^

Sappy terkejut bile di terjah...^^'

Hah!ikut sekali bersih diri...Cindy ngan Sappy mesti sama mandi...^^

Inky dah amik port dah....

Kitty plak...kemalasan makin menjadi²....asyik lelap je mata tu...siap berbantalkan kotak Sushi King lagi...^^

Selesai sudah aktiviti mandi....

Kitty dah start mimpi dah...ZzZzzZzzzzz....

Cindy tak kurang hebatnye tido...kalau boleh nak tempat yang selesa...

Macam tu la aktiviti dorang setiap hari...last² tengah malam je, aku dukung dorang ke balcony dimana dorang selalu tido kat situ...that's it...Entry post tentang dorang..ada gak citer nak tulis pasal Kitty sekeluarga ye!heheheeh...^^'

24 comments:

Mario said...

inky pose terbaik...ekeke

ghab van hal said...

gile banyak kucing..

meowwmania said...

amboii gebas gebusnya memasing

eh! Sappy tu dah besar kan, makin comel lah dia...peluk syium utk Sappy muahhh!!

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah.. mesti wangi kucing2 tu bile dah lepas mandi kan.. look happy jerk :0

Apisometres said...

kucing mak aku tang mlm berjaga.. tgk keta lalu lalang.. siang baru beradu.. hehhe

CourFeyLia said...

chumil nyeeee...

KiD said...

cindy jugak best.. hehehehe
Review Transformers 3: Dark of the Moon

achiek said...

comei2 drg nie...tgk inky tu..prut labuh..cindy yg anggun..sappy yg macho...kitty yg warak...cukup smuanya..hehehehe

Cik SHiNJU said...

ko ade mandi cam dorg seblom tido?
tadek kan? :P

Cat-from-Sydney said...

Uncle Kacang,
Itulah...memang kucing2 semua berdisiplin. Rajin mandi pulak tu. purrr....meow!

meetpumkin said...

comey nyer diorang, geram betoi ..

bard bahtiar said...

spa yg x suka mandi,sila malu pda kucin2 tersebut!

grOundnUt said...

@Mario : Inky memang bajet 'hOt' kat rOmah tu..^^'

grOundnUt said...

@ghab van hal : hahaha..ni semua kucing yang di kutip dari luar...^^

grOundnUt said...

@ meowwmania : ehheheh...thanks meowwmania...Sappy dah besar sekarang ni..nak masuk tadika dah tak lama lagi...^^

grOundnUt said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine : heheheh..biasa la..nama pon kucing kan..ekekeke...^^

grOundnUt said...

@Apisometres : tang malam tu dia nak kawal lalu lintas kot?hehehe..^^'

grOundnUt said...

@CourFeyLia : hehehe..thanks beb..^^'

grOundnUt said...

@KiD : CIndy memang gorjes brO..^^'

grOundnUt said...

@achiek : Semuanya ada sifat masing²..^^'

grOundnUt said...

@Cik SHiNJU : aku jaga peparu..heheheh...nanti masOk air..^^'

grOundnUt said...

@Cat-from-Sydney : hahaha...dorang memang sangat tepat pada waktunya..time nak tido, mesti dorang dah prepare mandi siap²..^^'

grOundnUt said...

@meetpumkin : geram kat kacang ke?^^'

grOundnUt said...

@bard bahtiar : kene buat anouncement kat entry baru ni..^^'