Nuff²

Tweet

Wednesday, June 15, 2011

Pelawat tegar

Tu lah dia...once bila si Cindy melecur tangan tempoh hari...ada aje orang yang datang melawat dorang terutama kengkawan yang rapat dengan aku...^^
Yang bestnye, dorang ni memang suka melihat gelagat Cindy dan si Sappy...tak kurang juga Inky yang agak cerdik menunjukkan aksi² manja dan aksi² bermain bola...berbeza perangai anak² bulus ni dengan Papa Kitty dan Mama Marble...biasa la..umur dorang pun dah jauh beza dengan anak² stray yang ada ni...^^
Tapi, si Cindy ni memang suka expose bila berjumpa dengan orang...tapi sombong tak bertempat...makin kita nak sentuh dia..makin dia lari...tapi, bila kita tak amik pedulik tentang dia..lagi la dia nak gedik² kat ujung jari kaki kita...siap gigit² lagi..entah apa la yang dia cuba nak sampaikan kat kita kan?^^'
Cuma tu la, semenjak kes melecur hari tu, semangat Cindy agak kuat sebab ramai yang amik tahu tentang kesihatan si Cindy ni...Alhamdulillah...Cindy pon dah sembuh seperti sedia kala...cuma, ada kesan parut sikit kat ujung jari dia tu...apa² pun, thanks for those who's concern about this stray cat..huhuhuhu..

Sappy with one of visitors

Wow!kene cium plak dahhh..^^

Cindy expose...jeles la tu...sebab dia kan baru baik dari melecur..ekekeke..^^'

Alololo...sian nyer..mane tangan yang melecur kene api tu??^^

Inky plak...cukup manje gile time tu...

Sappy pantang di panggil...^^

Sappy tak lekang dengan 'abang' dia...ehehhehe...^^'

10 comments:

Adem and Cats said...

Get well soon yek

ademncats

Mario said...

pergh...ramai minat kucing ek

KiD said...

meoooowwww..!!! seronok laaa kucing2 bro..
Panggilan Temusiasat | JPJ Tak jadi SAMAN Aku RM50...

meowwmania said...

org dtg melawat yer...Cindy dpt buah tgn apa, kalau dpt buah oren ke, epal ke kasik kat aunty jelah Cindy tak makan kan hehee...

Cik SHiNJU said...

Aku ase nak p cilok jek Sappy ko tu.hehehe

grOundnUt said...

@Adem and Cats : thanks bro..^^

grOundnUt said...

@Mario : minat tak minat la bro..maybe sebab dah sayang kan..^^'

grOundnUt said...

@KiD : Rasa tenang jiwa bila tengok kucing² bermain dengan kita..^^

grOundnUt said...

@meowwmania : Cindy ni demand sikit..hari tu ada pelawat yang membawa Kek Buah untuk si Cindy ni..ambOihh...bukan main dia suka..^^'

grOundnUt said...

@Cik SHiNJU : eheheheh...dulu masa dia kecik cOmOt je kan..^^'