Nuff²

Tweet

Monday, June 13, 2011

Cindy hand off!

Aduusss....
Pelik tapi benar...tapi itu yang terjadi kat dalam rOmah ni...o.O'
Nak di jadikan citer, petang tu aku sibuk sekali..kemas rOmah..sebab ada tetamu nak datang...sibuk la ngan keje² mengemas segala jenis habuk yang ada dalam rOmah tu...tak kira dengan cat litter lagi...bila time kemas mengemas ni, Kitty sekeluarga akan di masukkan ke dalam cage untuk mengelakkan kejadian yang tak di ingini..tapi tu la..kalau kurung macam mana pon, walaupun di luar dapur...tangan tu tetap nak menggapai segala yang ada...tak sangka plak api lilin di jadikkan mainan...>,<" Hah tu lah...padah si Cindy bila dia menggapai api lilin yang sedang merah menyala...di gantikan plak kat tangan nye yang merah menyala jugOk...aiiizz...malang betoi nasib si Cindy...tak sangka la plak kemalangan itu mengakibatkan kecederaan pada tangan/kaki si Cindy tu... Padahal semua terkurung kat dalam cage...buat perangai betul la si Cindy ni...Lilin tu siap aku letak kat paip sinky lagi..memang betul² buat perangai...padah akibatnye pasang api lilin tak pantau anak² bulus...akibatnye, tangan si Cindy yang melecur...nasib baik sikit je...sian si Cindy...@_@'

Padah budak nakai...memang wajar kene api lilin...bagi pengajaran pada dia...

11 comments:

Rosmawati Yusof said...

Nasib tak terbakar misai, cindy ooiii...

meowwmania said...

alor ciannya Cindy..

letak jeli gamat nnti sejuk je rasa, cepat baik ;)

KiD said...

hang kena kurung lagi laa cindy oooi... hahaha
Seksinya!! Pheeewwiiittt..!!!!

Cat-from-Sydney said...

Cindy....kenapa main api? Nak belajar masak kot Uncle Kacang??? purrr...meow!

grOundnUt said...

@Rosmawati Yusof : terperasan dia jerit...bingit satu rumah..aizz...@_@'

grOundnUt said...

@meowwmania : a'ah...harap² tak de apa² la kan..@_@'

grOundnUt said...

@KiD : tu pasai la nak kene denda dia..baru dia paham...^^

grOundnUt said...

@Cat-from-Sydney : dia teringin nak masak nasik lemak la tu..^^'

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

cian nye cindy.. dah g antar jmpe doktor pakar x :)

grOundnUt said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine : sapu ayaq gamat or gel gamat pon dah ok..sekarang ni hanya tinggal kesan parut je la tu..^^'

achiek said...

nakai sgt cindy tuh..yg bgsnya wlpn sakit tgn..aktif ttp aktif...kental sggh hati die...nsb bek kena skit jer...