Nuff²

Tweet

Sunday, June 26, 2011

Another Boring Sunday

Tu la...aku dah cakap...kalau time cuti tak de gaji memang tak syiOk nak jalan² jauh...kalau takat pusing² sekitar 'KotaRaya Kita' memang dah berkali² aku khatam...kalau nak ikutkan memang hati aku nak berpiknik kat pulau² yang memukau mata memandang...tapi tu la..desas desusnya, terpaksa la aku menepek kat umah bersama dengan Kitty sekeluarga....
Nak di jadikkan citer...dorang sendiri pon rasa bosan duduk rumah...(nama pon kucing kann..takkan kaki lepak kot?)
Balik² pusing sana..pusing sini..panjat sana..panjat sini...balik² jumpe plak aku yang sibuk wat keje² animation yang tak pernah nak siap ni..haaaaa.....Ikukan aku, memang nak bawak dorang ni jalan² pusing² sekitar 'kOtaRaya Kita'...tapi apa kan daya..kudrat aku tak larat nak melayan sampai 5 ekor kucing sekali gus dalam kete...alamatnye, bukan aku yang bawak kete...Kitty sekeluarga yang drive...aku plak duduk dalam cage dorang...oh yeh!^^'
Tu la aku cakap...cara terbaek ialah duduk menyetelkan keje² romah yang tak sudah...tidak pon, kemas² pOo² Kitty sekeluarga...laundry...hmmm...itu la kot aktiviti yang agak berfaedah di samping melepak tak tentu hala pada hari weekend sebegini...
Tak de benda pon aku nak berceloteh memandangkan esok keje...aiizz...tilam dan bantal dah tepon aku tadi..dorang ajak masuk tido..papepon korang..selamat malam lah yer..'suwittt derim' lah yer..^^'

Sumber dari Deviant Art

7 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

aku ari2 keje... lagi membosankan rutin harian aku... :(

KiD said...

hahaaaa.. hari gaji beberapa hari lagi.. sama laa kita bro.. tapi,, seb bek wife aku keje gomen.. leh laa dia bawak aku jalan2 dulu.. hehehee
Malam Hujung Minggu di Bagan Lalang

Minami Wanijima said...

ahahaha.. sronok tgk komik ko neh.. kuceng pembawa masalah & ketenangan.. ahaakkss...

Asrul "iLham" Sany said...

aku kuar kalau dah bosan terperap dalam rumah sebab keje pun kat rumah

penulis datang melawat, follow n komen

;D

Rosmawati Yusof said...

kelakarnyer tengok gambar katun2 tu.. he, he.. ajaklah meow2 tu tolong kemas rumah. mesti cepat siap..

Cik SHiNJU said...

gitu la gayanye org ramai 'anak'.. hehehe :P

bard bahtiar said...

ajak la kucin tu g karok nookk...hahaha.. :p btw rajin tul jaga kucin ye..gud2..