Nuff²

Tweet

Thursday, June 9, 2011

Keyword for today

Bila cakap pasal keyword..bukan la aku nak menunjuk²..tapi tu lah dia..aku pon hari ni je busy sampai tak sempat nak BW kat page² jiran² ni...nak wat camnO..page ni kan ada nuffnang nyer keyword...jadi aku pon lepak la kejap kat page nuff² ni sebab nak gak tengok keywords ape yang dorang tercari² dalam blog kAcAng neh....^^


Tuuu dddiiaaaa....panjang bebenor keyword tu!tak pe laa..asalkan dia dapat masuk dalam bLog kAcAng kann..ekekekekeke....apa cara sekali pun, keyword memang penting untuk menaikkan rating kita...tengok aje la...aku nyer bLog tak la sehebat blOgger² lain...sikit je pon kan...
Apap pun, thanks for u guys for blogging in my page..^^'

6 comments:

KiD said...

hahahaaa.. macam mana laa panjang sangat dia google.. heheh
Kolam untuk Anjing Berenang??

Mario said...

hehe...yg pjg tu maybe dia kopi pes kat paper...
tp atleast ramai jugk tu bro...blog aku lg le ckit...ekeke

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

kadang2 sume keywords2 ni cam xmasuk akal jugak kan... hahaha

grOundnUt said...

@KiD : ekekekek..tu la pasal...nak search punye pasal..^^

grOundnUt said...

@Mario : Alololo..ko nye blog lagi gempak bro..ada gak la layout bertukar ganti...^^

grOundnUt said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine : betul tu bro..sometimes dorang sedaya upaya nak carik sampai dapat..^^'