Nuff²

Tweet

Tuesday, June 7, 2011

The Banner

Hampir beberapa hari ni aku tak plak update entry² yang selalu aku update..tapi tu laa..nak di jadikkan citer...Window kat umah aku tu kurap la plak..eh..silap...windows corrupt...^^
Jadi, memang tak berkesempatan la aku nak update entry kat rumah kan..tambah kalau update kat opis memang makin tak sempat laa..aku pon makin lama makin busy..ni pon curik² update time orang semua sibOk nak lunch...^^'
Onces aku berjalan² keluar daerah..macam² perihal manusia aku tengok..tapi bukan la aku ni kaki skodeng orang...tak pon bukan la seekor pevert yang asyik nak ushar je awek² pakai skirt...itu bukan lah topik kita pada hari ni...@_@'
Berbalik² pada tajuk entry, aku rasa macam pelik bila ada orang wat keje tak pernah nak double check dengan keje² yang di beri..mintak duit cepat je..tapi wat keje..cincai macam kat bawah ni...

Cuba perhatikan banner yang di pasang kat tiang letrik tu...

Gile laa...pasang signboard terbalik tu perkara biasa ke?waallllaaawehh...benda dah design baik² tetibe lak pasang kasi terbalik plak..ni mesti kes nak cepat siap ni...sian designer yang design banner ni...hampeh je rasa..Kalau aku laa jadik designer banner ni, memang aku cabut je banner tu...harammm tak leh pakaii...@_@'

Korang ingat lagi tak link bodoh ni?Lebih kurang sama je topic dalam entry ni...@_@'

2 comments: