Nuff²

Tweet

Tuesday, June 14, 2011

Flickr updated!

Tak de Koje aku nak mengedit gambar...tapi tu lah hakikatnye bila nak update entry pakai PC opis...tak de banyak sangat benda yang aku nak taip kat sini...tapi hari ni bukan lah seperti hari Wordless wednesday....^^'
Entah ape yang ada dalam kepala otak aku apabila aku mula minat nak shoot gambar² berkaitan dengan bunga...well..u know then...bukan bunga je..apatah lagi yang berunsurkan kecantikan semulajadi...mungkin jiwa rasa tenang aje kalau dapat menatap aneka warna dalam gambar yang boleh di muatkan dalam Flickr aku...jadi, tak heran la kalau dalam Flickr aku ada banyak gambar² yang bukan berunsurkan 'Adam dan Hawa'..tapi kebanyakkannyer berkaitan dengan kecantikan alam semulajadi dari ciptaan yang Esa...^^



Hallamak!tak wat water mark la plak dah....@_@'
Just visit my Flickr account
http://www.flickr.com/photos/maxracer9/

6 comments:

Scarlett O'Hara said...

Ala... ada orang tu tak pernah buat watermark pun sbb tak pandai nak buat. =)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hahha.. nice editing.... :)

KiD said...

fuiyoooo... canggih beb!! colourful..
Income dari Nuffnang selepas Subuh!

grOundnUt said...

@Scarlett O'Hara : jangan risau...kAcAng ada bagi link cara² nak wat watermark...jOM santai kat link ni..^^'
http://groundnutsikacangtanah.blogspot.com/2011/05/how-to-make-watermark-on-your-picture.html

grOundnUt said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine : tQ...baru bermula je..^^

grOundnUt said...

@KiD : Thanks dude..^^