Nuff²

Tweet

Thursday, July 7, 2011

Cool KeywOrds!

Tak terkata bila once dalam blog kita ada plak orang menggooglekan diri dengan meletakkan keyword dengan panjang sekali...nak tak nak, terkeluar la plak link blog kita...maka di tekannya link kita tu membuatkan terpahat la apa yang di googlenya itu dalam Nuffnang kita...
Errkk!Apakah itu tanda² di mana blog aku ini tangkap muat aje?wahahahah...
Anyway, bukan nak bercakap tentang isu² keyword yang merapu..tapi memang dah banyak kali terjadik..mungkin dorang nak google sesuatu sampai dapat and then dorang taip la sebanyak mana yang mampu dorang taip...tak pon Copy paste dari suratkabar je...tak gitu eh?^^'


tak pe laa..asalkan dia dapat masuk dalam bLog kAcAng kann..ekekekekeke....apa cara sekali pun, keyword memang penting untuk menaikkan rating kita...tengok aje la...aku nyer bLog tak la sehebat blOgger² lain...sikit je pon kan...
Apap pun, thanks for u guys for blogging in my page..^^'

6 comments:

KiD said...

hahahaha.. giler panjang..
Tiga Income dari Blog

gedek! said...

tu keyword ke noel?

Rosmawati Yusof said...

Sebab nama kacang tu unik... ramai nak masuk

grOundnUt said...

@KiD : ekekekekek...google panjang sebab nak carik sangat² la ni...^^'

grOundnUt said...

@gedek! : keyword yang sangat panjang..^^'

grOundnUt said...

@Rosmawati Yusof : hehehehe...unik ke blog kacang ni kak kim?^^'