Nuff²

Tweet

Sunday, November 6, 2011

Salam Aidiladha 1432H

Wahhh!!Dah lama tak update entry...sikit je ni..nak cepat punya pasal...@_@'
Tahun ni adalah tahun yang kurang best untuk aku menyambut raya qurban, memandangkan aku terlalu sibuk dengan urusan tugasan di studio.
Cadangnya nak balik awal bulan ni...tapi di sebab kan urusan yang belum selesai maka terpaksa la tekak aku bersabar dengan dugaan orang² yang sibuk beraya dengan lemang, rendang daging dan juga macam² hidangan dari air tangan seorang ibu kan....O.o
Demmm!>,<"
Adik beradik aku yang lain semua dapat menikmati Raya Qurban di kampung halaman..rasa rugi la plak..tapi tak ape laa..nak wat camne kan, keje tetap keje..kalau tak wat keje kang kene tendang masuk parit lak kan...^^'
Jadi moral untuk aku hari ni pon lebey kurang sama gak la..BerkOrban demi keje² melambak kat dalam opis...kalau tak siap kang, jenuh plak aku nak menjawab time meeting kan...
Anyway...Selamat Menyambut hari Raya Aidiladha pada kengkawan yang rajin bertandang di bLog kAcAng ni...sorry if tak sempat balas kunjungan, yang penting korang tinggalkan jejak untuk aku menjejak kembali ke tempat korang...^^'

Folder untuk 1 episod memang banyak giler...@_@

4 comments:

Saiazuan said...

salam aidil adha :D

Mario said...

salam bro...aku mc masa raya...hehe

grOundnUt said...

@Saiazuan : salam aidiladha..^^

grOundnUt said...

@Mario : Awat hang demam ka mario?^^'