Nuff²

Tweet

Monday, November 14, 2011

Thundercats next project?

Dalam kesibukan dekat opis/studio ni...terkantoi plak aku ushar² folder yang ada kat atas meja aku...Biasa la..bila dapat retake, aku pon sibuk gak nak tengok ape benda yang retake nye..dari Key sampaikan ke cell² yang patut aku jengah, tak sangka plak terjumpe satu x-sheet Thundercats dari Japan kot..aku tak sure la tulisan dia tu tulisan cina or jepang..
Masa tue aku terus la berangan² macam mat jenin terpikir bile lah nak merasa dapat buat animasi Thundercats plak...I wonder...^^'
Ceh, cakap pasal Thundercats, aku rasa Eori nyer project pon tak abis lagi...dah kecoh² nak wat animasi kartun Thunercats plak kan...Hey, biasa la tu..kalau dah angan² je, mesti lah nak ada satu matlamat nak capai angan² tu..so ape gunanya berangan...
Bagi aku la..Insyaallah, aku juga perlu perbaikikan animation skill...Insyaallah...boleh mara ke depan lagi..(sambil tengok perut yang makin mara ke depan akibat boroi)^^'

X-Sheet Thundercats

6 comments:

Papa Mifz said...

dulu kecik2 papa mifz ado podang thundercats...:)

Mario said...

thundercats mmg best...hehe... ko mmg bule...kdg2 nasib pun main peranan...klu ada rezeki tu...tak kemana...yg penting...ikhlas...

rusydi hikmawan said...

thundercats my favorit one. i love to wacth in tivi

grOundnUt said...

@Papa Mifz : eh²..samo la kito..ado podang yang adonyo lampu menyala²..kene letak batri kan?heheheh..^^'

grOundnUt said...

@Mario : Insyaallah, mana la tahu kan..kalau dah minat tu, tetiba tuhan letak plak minat kita tu pada yang kita minat..:)

grOundnUt said...

@rusydi hikmawan : My fav too!^^