Nuff²

Tweet

Thursday, November 24, 2011

Tentang Nuffnang Keyword lagi

Aduii...bersawang sudah blog aku setelah hampir 2 minggu aku tak update..aduiyaii..sibuk sesangat dengan Eori project dan masih dalam prosess nak bikin Event dekat Mid Valley iaitu launching comic Eori..itu nanti aku akan updatekan lagi citer tentang event di sana yer..
Ni satu hal nak di jadikkan entry..(macam tak de modal jer-guna Nuff keywords)^^'
Hahaahahah...ni kes pasal keyword la ni..ade la plak satu keyword ni dia taip melekat plak kat blog Kacang Tanah ni kan..tapi rasa nya macam pelik la plak..tips nak menculik isteri orang la plak kan?hahaahaha...
Kalau nak ikutkan ati, memang nak gelak..tapi aku paham..ramai yang search macam² dekat goolge kan..tapi takpe la..aku hargai dengan jayanya...terima kasih sekali lagi pada yang sudi menjengah blog bersawang ni..(sikit lagi aku tuko plak la nama blog)^^'
And tak lupe pada yang sudi komen...ada masa nanti aku akan menjengah balik ke blog korang yer...dan pada blogger²..keep it up guys!(jgn malas update macam aku yer..)^^'

4 comments:

babYpose said...

Salam perkenalan, busy sangat tu, take care :)

grOundnUt said...

@babYpose : hi there..ya..terlalu sibuk dengan urusan broadcast dan juga event dalam bulan ni..terima kasih kerana sudi menjenguk blog usang ni..I'll go into your blog..^^

Papa Mifz said...

pelik2 kan keyword nyer..hehe

grOundnUt said...

@Papa Mifz : Kadang² nak gelak gak bile baca keywords yang merapu ni..;p