Nuff²

Tweet

Tuesday, March 8, 2011

Get well soon Che Zurina Mohd Saad

This entry is for my beloved mom...
Suasana petang Khamis agak biasa sekali..aku plak sibuk dengan keje² kat opis..entah macam mana dalam pukul 5.20 petang tu aku terima berita yang mak aku admit kat spital plak..adusss..nak tak nak..aku pon gelisah...Time tu dah la tak de credit...bikin hati tak tenang...SMS yang dihantar ialah dari mak aku sendiri...tapi hati seorang anak siapa yang tahu kan...dah la time tengah ada keje Urgent..nak cuti pon tak boleh..cuma my mom wrote like this
"Mama kena admit di hospital cos ear problem. Routine checkup. not 2 worry"
Walau pun short sms macam tu...lagi bikin aku tak senang duduk..ye laa...aku last time visit dia pon time raya cina...and then, terus sambung keje macam biasa...@_@'
Nak ikutkan, penyakit yang dia hidapi ni nak cakap serius tak serius..susah juga..sebab, memula detect sebab telinga berdarah aje..tetibe kene tahan ward..rasa macam pelik la plak kan..rOpenyer, telinga dia ada masuk serangga...tak sangka plak..mungkin time dia tengah tidur..tak sedar..after that, dia kene tahan ward...takut infection kat kepala so kene scan MRI plak...semua adik beradik aku turun jenguk dia kat spital..aku harap pendengaran dia pulih seperti sedia kala...
♥♥♥♥Miss my mOm so much...♥♥♥♥♥♥

Walaupun kurang sihat, dia tetap senyum di lensa kamera..way to go mama...^^

7 comments:

Rosmawati Yusof said...

Semuga Pn Che Zurina Mohd Saad cepat sembuh....

bard bahtiar said...

geng,wish semoga mak cepat sembuh ya!

ghost writer said...

Mama kamu dah senyum tuh sudah memadai untuk kamu merasa senang hati...semoga senyuman mama kamu akan berkekalan GN..

get well soon

KiD said...

get well soon for ur mum!! insyaAllah.. di kala ni, dia perlukan sokongan moral anak2nya... senyum tu dah ok laaa tu.. :)
Penipuan Maybank2u | Awas JINBUKAI..!!

Cik SHiNJU said...

Aku doakan mama ko cepat sembuh..
Anak mane yg x risau..Sabar k..

meowwmania said...

sy doakan smoga Pn Che Zurina Mohd Saad cepat sembuh, amin..

grOundnUt said...

Mekasih atas doa kalian semua...Alhamdulillah...dia kembali pulih seperti sedia kala...Amin~