Nuff²

Tweet

Thursday, August 11, 2011

German Deli Imbiss

Pernah tak korang merasa bagai makan² jenis size besau² macam 3-4 kali ganda food serving yang korang makan?^^'
Haaa...Kali ni aku nak cite kasi korang terliur tengok gelagat aku dan bebudak opis aku pekena makanan yang berkali² ganda yang biasa korang makan...(saje nak citer time² tgh bulan posa ni)..korang familiar tak dengar Restoran German Deli kat Ampang?Kalau yang familiar tu kira ok laa..tak de la terkejut sangat kan...tapi bagi orang² luar kawasan Ampang pasti terkejut dengan hidangan Burger dan Sosej yang boleh di katakan 'besar' sampai tak abis makan lah!^^

Tadaaaa...^^

Luar Lokasi...^^

Burger yang boleh di katakan sedap sehingga menjilat jari...^^

The big size of food serving~

Another Sausage from German Deli

BIGGER SIZE

Yummmyyy!!!^^

Sausage yang di penuhi Cheese...

Encik Korea seronok menikmati hidangan sosej besarnya..^^

Time bayarrrrrr...

Burrrppp!!Alhamdulillah...^^'

Tentang rege dia?Harga kat sini tak de la mahal mana sangat...kalau nak di bandingkan makan McD, makan KFC..sini lebih kurang aje..cuma korang tambah beberapa ringgit je untuk set hidangan bersaiz besar...dalam lingkungan RM20 gak la...tapi puas hati beb!Jangan lupe try makan² kat sini, sekali korang makan...mesti nak lagi wehh!^^

Pssstt....kejadian makan² ni berlaku sebelum bulan puasa ye!heheheh...^^

12 comments:

Rosmawati Yusof said...

Aduh....teliuq lg2 bulan poce nih..

Mario said...

mcm bestje tu...kat area lain ada tak?

meowwmania said...

perghhhhh slrupppp *smbil lap air liur huhuu..

KiD said...

biar betul bro ini bukan bulan posa.. ke, makan tutup muka.. hehehee

grOundnUt said...

@Rosmawati Yusof : tu la pasaaaiii...terliuq kak kim nooo...hahaha..^^

grOundnUt said...

@Mario : tak sure plak bro..tapi yang kat Ampang ni pon terceruk je celah perumahan...^^

grOundnUt said...

@meowwmania : burger dia tu sedap gak laa..tapi sosej jgn cakap laa..mmg marvelous!kalah 1901 hot dog..^^

grOundnUt said...

@KiD :ahahaha...patut sensord muke makan kat situ..ekekeke..^^

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

memang betol besau2 ke makanan die ek.. or dalam gambar je besau.. (cam iklan mcd n kfc.. dalam paper bukan besar.. bile beli ciput jerk.. hehe)

bard bahtiar said...

lpas buka tgok gmbr tu x ada efect apa2..heheh

grOundnUt said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine : komperm besaaauu...aku sendiri makan pon kene paksa abiskan...hehehe..^^

grOundnUt said...

@bard bahtiar : hehehhee....dah konyang roper tu lah yer..ekkeke..^^