Nuff²

Tweet

Thursday, August 25, 2011

Party Pot Luck for Berbuka Puasa

Kadang² bukan senang kita nak gathering ngan member or family..once in the life, ada gak la peluang aku meng-joinkan diri berbuka puasa ala² pot luck giteww...^^
Paling elok bila semua kengkawan berkumpul satu tempat...sambil tu bawak plak makanan² yang di masak or di beli...paling elok bawak ialah masakan kita lah kan..tapi, that time..aku plak tak de masa nak main masak² jadi aku beli je la kat bazaar Ramadhan...^^'
Boleh di katakan menu pada hari tu ialah Mihun Tom Yam, some fingger food, kuih muih, buah²-an serta agar² roti yang di buat sendiri oleh budak² ni...^^
Alhamdulillah...masakan budak² bujang ni memang marvelous..Thanks to tuan rumah..Adi, Hashima moh dan Ijal sebab menjemput aku serta si dia datang memeriahkan lagi berbuka puasa...you guys awesome!!^^

Buah Tembikai pon ada...

Puding Roti buatan si Ijal..^^

Sotong dan Udang goreng tepung hasil tangan Hashimah..

Fingger foods!^^

Kuih muih dari M&M's

Agak terlayan sekejap ngan Mihun Tom yam ni

Paling sedap Air Bandung cincau si Adi bancuh...rasa aiskrim soda...lazartt!^^

You guys awesome!!^^v

8 comments:

meowwmania said...

mmg awesome!

Selamat Hari Raya Groundnut!

0-0 yerk ;)

dakota said...

sdpnyer ... nyum.. nyum.. hehehe

POSH76 said...

selamat hari raya...bessnyer

KiD said...

best kan.. pot luck reramai.. hehehee

grOundnUt said...

@meowwmania :Selamat Hari Raya too! 0- 0 giteww~^^

grOundnUt said...

@dakota :Hakikatnya memang sedap!^^

grOundnUt said...

@POSH76 : Selamat hari raya too..^^

grOundnUt said...

@KiD : Memang syiOkkk abis bro..eehhehe..^^