Nuff²

Tweet

Wednesday, August 24, 2011

Wordless Wednesday #1

Cindy 2010!!

20 comments:

* HeeBum * said...

olo..

hanumHae said...

mcm kucing saya tapi namanya Tom! :)

KiD said...

2011 punya lagi encem.. hehehe

Cat-from-Sydney said...

Cindy masa kecik? Mata pun tak buka lagi. purrrr *giggles*

meowwmania said...

alohh tomel!

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

olo olo comeynye die.. hahaha

achiek said...

alahaiii..comot jer msa kecik...allhamdulillah bile besor cantik dn sehat bdk nyee..

aleen aiden said...

urghh,comel!

dakota said...

geramnyer kat si momot tu .. rase nak lambung² jer heehhe

Ganendra Awang said...

what a cute cat :D
is that female?

grOundnUt said...

@* HeeBum * :Cindy sama macam yours profile picture tu..^^'

grOundnUt said...

@hanumHae : Ye ke?memang banyak kucing acuan yang sama macam si Cindy ni..^^'

grOundnUt said...

@KiD : Cantik bro...sebab dia betina tulen bang...ekekekke..^^'

grOundnUt said...

@Cat-from-Sydney : A'ah..masa dia kecik..time tu kacang amik dia dari dalam kotak yang di penuhi semut api lah..ekekek..^^

grOundnUt said...

@meowwmania : Si comel campor nakal..jangan puji lebih, lagi puji lagi nakal nanti...;p

grOundnUt said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine : Gojes sangat la tu...nakai ada la..^^'

grOundnUt said...

@achiek : heeee...tapi dia memang nakal..^^'

grOundnUt said...

@aleen aiden : Geram kan?rasa macam nak picit² tak?^^'

grOundnUt said...

@dakota : memang kene lambung pon..time ni si Marble memang tak pedulikkan dia..asyik di sepak je..^^'

grOundnUt said...

@Ganendra Awang : Yes, it's female lil' kitten..^^