Nuff²

Tweet

Sunday, August 28, 2011

Selamat Hari Raya Aidlifitri 2011

Sorry dah lama tak update blog dan tak sempat nak membalas komen² dari kengkawan blogger kat sini...Maklum la..Kacang terlalu sibuk dengan persiapan nak raya tambahan di saat² akhir bershopping untuk raya...^^
Rasa sekejap aje kita dah berada di penghujung Ramadhan di mana selama ni kita tidak lekang dengan ibadah² wajib dengan berpuasa dan semayang terawih...korang macam mana plak?ada tinggal puasa tak tahun ni?^^'
Tipu la kalau Kacang puasa penuh kan...tapi tak ape la...sepanjang bulan ni Kacang nak minta ampun dan maaf kalau Kacang terkasar bahasa pada korang...terlebih atau terkasa lawak² dalam blog ni. Haaa..kekadang kacang mengomen atau buat entry yang menyakiti sesapa tidak kira la yang membaca ni tersinggung, ampun dan maaf Kacang minta sangat² la...kadang² sedar tak sedar kita menyinggung perasaan orang lain..jadi pada bulan yang baik ini elok lah kita saling bermaafan sesama insan..chewaaahh!ayat berterabur gile!ahahaha...^^'
Sebelum Kacang berundur, kacang nak Ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, Maaf Zahir dan Batin kepada geng² blogger yang setia mengunjung ke blog kacang...tak kira juga pada Facebookians yang rajin mengunjung blog Kacang ni...yang nak balik kampung tu berhati² di jalan raya ok!

From Kacang dan Kitty sekeluarga~^^

6 comments:

KiD said...

selamat hari raya wahai sahabat!! selamat bergumbira!! :)

meowwmania said...

selamat hari raya, maaf zahir batin yer...

Mario said...

selamat hariraya…maaf zahir batin

grOundnUt said...

@KiD : Selamat hari raya geng kucing...maaf zahir dan batin..^^

grOundnUt said...

@meowwmania : Selamat Hari Raya Aidilfitri,Maaf Zahir dan Batin..^^

grOundnUt said...

@Mario : sama la kita bro..Selamat Hari Raya Aidilfitri,Maaf Zahir dan Batin..^^