Nuff²

Tweet

Monday, May 16, 2011

Hotel Life style

Berjalan² seluruh kota...singgah sebentar di hotel singgah sana...tapi tu la...setakat jalan² seluruh Damansara..Hotel jugak yang ko carik yer kAcAng...@_@'
Bukan ape, aku sebenarnye kebetulan je singgah hotel atas jemputan kawan aku yang pernah berurusan kat sini...ye lah, kemana aje aku berjalan..tak lupa plak aku pada lensa kamera aku...hah!Pe lagi beb...cantass semua orang yang lalu lalang kat situ, kasik chance la plak aku amik view of Hotel Eastin ni...^^'

Ni kat tangga depan Lobby

Entrance, view dari atas

Permandangan dari atas...

Lobby of the Hotel

1st Floor

Receptions..

Bar lounge

Kalau nak ikutkan, aku tak de la tidur sana..cuma jalan² wat cuci mata...then snap gambar nak memenuhkan entry blog ni...sebab aku ni pon jarang la plak update entry lupa letak gambar..tak pe laa..setakat info dan aktiviti aku, ape la salahnye aku share kan kat korang...^^'

6 comments:

ghost writer said...

not bad.tapi konsep biasa-biasa jer.

KiD said...

kalo ko promo skali dgn rate dia.. mesti best.. hehehe

Gatal Gusi?

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

nampak cam grand jerk hotel ni.. tapi dekorasi die cam biasa2 jerk ngan hotel2 yang len :)

grOundnUt said...

@ghost writer : A'ah...sini macam boleh di katakan 3-4 star aje..^^

grOundnUt said...

@KiD : Hallamak..lupa la bro..tak teringat plak rate dia..huhuhuh..@_@'

grOundnUt said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine : Service dia pon ok..ada la jugak dorang menyapa kita bila kita sampai..^^