Nuff²

Tweet

Thursday, May 5, 2011

Nokia N8 for sale!

Hah!Kali ni aku plak nak pomot member nyer member nye tepon...si tuan nyer HP ni nak jual dia nye phone atas dasar nak pakai duit...pakai pon tak sampai sebulan sebenarnye...Nokia N8...Aku nak pomot lebey² pon takut salah info, just aku leh bagi sikit² detail dan masih under waranty lagi..ada free wifi, camera 12 mega pixel, QWERTY keyboard....woha!
Memang nak pomot lebey² pon tak leh sebab aku bukannye pernah pakai Nokia N8 ni...sebab aku masih memakai Sony Ericson P1i QWERTY gak..hehehe..selesa beb!(pOmOt hP sendiri nampak)^^'
Tak pe laa..kalau korang nak tahu lebih lanjut info ni..leh la aku letak link pasal Function Nokia N8 ni..^^




For more information...leh la try call number tuan nyer hP ni...masih under waranty lagi...no worries!^^
012-6089816 DiDie

10 comments:

KiD said...

hohoho.. sony takde ke? heheh

Siapa Tau Restoran yang BEST di Putrajaya?

wanenoor said...

ziara ke this blog.. www.http://bisniswane.blogspot.com

Nurul said...

android platform ke hahahahaha

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

adohai.. susah la nak caya kalau jual2 cm ni.. :)

meetPumpkin said...

aikk ... dah bukak kedai hp ker? ker tolong kawan2 ni hehehe..

grOundnUt said...

@KiD : tak de Stock la plak..^^'

grOundnUt said...

@wanenoor : baekk..jap lagi kAcAng menyusul..^^

grOundnUt said...

@Nurul : tu kene tanye tuan punye badan..^^'

grOundnUt said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine : hahaha..jgn cakap macam tu..ni tolong pomot untuk kawan2 jer..lau tak caya, call la number tu..^^'

grOundnUt said...

@meetPumpkin : err...ehehehe..tolong kengkawan jer..hehehe...^^'