Nuff²

Tweet

Thursday, May 5, 2011

Nuffnang BE!


Wohaaaa!!!
Sonok betul biler dapat banyak BE...
Nak kata banyak sangat tu idok laa...aku ni pon blogger yang pemalas jugak nak update entry...tak macam blogger² lain yang cukup handal dengan setiap entry mereka...
Semenjak dua menjak ni...aku agak busy sekali, sampai tak sempat nak update setiap entry dari aku ni...dari dulu lagi nak wat pembaharuan untuk blog kacang ni..tapi tu lah dia..masa tidak mengizinkan...
Memandangkan aku ada masa sekarang ni, aku ingin mengucapkan mekaseh bebanyak la Nuffnang sebab beri aku BE yang ada ni...tu lah dia...dikit sedikit, lama² jadik bukit..tak gitu Encik Nuffnang??^^'

^^'

8 comments:

acan ketot said...

comel nye kartun 2..

KiD said...

caiyok!! maintain kan trafik... all the best!!

Rosmawati Yusof said...

Tahniah... terus menulis, ok...

Dakota said...

hehehehe sukenyer dia... caiyok2

grOundnUt said...

@acan ketot : hehehehe..thanks dude!^^'

grOundnUt said...

@KiD : thanks bro..nak cuba upkan Churp² plak..^^

grOundnUt said...

@Rosmawati Yusof : Thanks kak kim..^^

grOundnUt said...

@Dakota : mekaseh dakota..^^