Nuff²

Tweet

Tuesday, May 10, 2011

Makan Malam di Kenny Rogers Roaster!

Makan malam kali ni ialah di Kenny Rogers Roaster!^^
AKu sekadar berkongsi tentang makanan yang enak² kat sini..bukan tak familiar..tapi makanannye agak berasaskan kesihatan..apa yang aku oder majoriti kurang mengandungi kandungan minyak, sebab semua ayam² kat sini ialah di panggang..perghh!!terbaeekk tuh!^^'
Aku bukan nak pilih sangat pasal makan malam..tapi kali ni saje nak try makan yang bersopan sikit dari segi cholestrol yang tinggi...aku pilih la nak makan jenis bakar²..asal tak nak tanye aku pasal makan satay??Satay pon bakar gak...^^'
Tapi tak pe laa...last time aku pon dah banyak kali khatam satay ni...dah muak la plak..kalau nak bandingkan satay, aku prefer KR Roaster ni..sebab bukan ayam yang di panggang aje..malah salad² yang fresh membuatkan aku rasa macam...Kenny Roger Roaster ni AKU YANG PUNYA..^^'

Slurrppp!!Ayam panggang fresh dari ladang!(ladang mane la plak?) hahaha..^^''

Carta pemakanan yang sihat dari KR Roasters

Roasted ¼ chicken with 3 side dishes & 1 Kenny’s Home-made Muffin....slurrpp!^^

Hallamak...aku sebenarnye...terliur sesangat nihh...=9

Ni yang di katakan diffrent side dishes...^^'

Hmmm...Yummy!!=9

2 pinggan?
Ngan orang tersayang??
tak mahallah beb...RM60 kebawah jerr...jOm kita pekena Ayam Kenny Roger Roaster!^^'

6 comments:

blog-tips-kurus said...

uuuuuuiii...dah lame tak jengok umah uncle keni ni. mafin coklat beliau sgt sedap! :-)

KiD said...

ohhoooii... bila nak blanje aku kenny nih...?? hahhaaa

Income Earnings Terbaru ChurpChurp!! | Grapevine

Cik SHiNJU said...

aku pun suke keni rojes..
nak2 muffin dia...beshhh

grOundnUt said...

@blog-tips-kurus : layan tu!hehehe...^^'

grOundnUt said...

@KiD : amboi bro...makan free cepat je...ekekeke..^^'

Anonymous said...

Does your blog have a contact page? I'm having a tough time locating it but, I'd like
to send you an email. I've got some recommendations for your blog you might be interested in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing it expand over time.
My website: grumpy cat