Nuff²

Tweet

Wednesday, May 25, 2011

Happy Birthday Miss Won~

Wahh...sedar tak sedar...Model checker kitorang dah sampai masa menyambut birthday beliau yang ke ....(rahsia)^^'
Kalau time birthday ni la yang paling best, bila masa kita dapat berkumpul reramai menyambut hari kelahiran Miss Won ni...Sape Miss Won ni? Dia ialah model Checker yang sebelum ni pernah buat kartun Naruto masa dia kat Korea...tapi sekarang dia based in our Company untuk kartun Korea yang bertajuk EORI...
Nama Eori di ambil sempena project animation kat opis aku yang bernama Eori...Semua orang pon sibuk dengan keje² seharian yang tak mungkin habis...ape lagi kalau semua orang tengah stress ngan scene² yang agak tight deadline nye...^^
Hari yang di janjikan dah tiba...semua orang macam biasa..berlakon seolah² tak de menda bakal berlaku..sebabnye, masing² pon wat hal sendiri...abis tu..kata nak suprise!
Jadi, aku ngan bebudak ni pon ape lagi...carik barang² untuk suprise..kek...makan²..minam²..hmmm...semua benda nak kene atur dengan baik sekali supaya Miss Won tak perasan la plak kan...dorang ni orang Korea mana la nak paham bahasa melayu...terpaksa la ke hulu ke hilir di usungnye kamus bahasa kita...tak kisah la, asalkan dorang nak belajar...
Anyway...Happy birthday to Miss Won...^^'

Time ni masing² nak wat kejutan...(bukan menakutkan dia yer...)^^'

Tu diaa...Birthday girl dah sampai...

Senarai K-Pop yang ada di opis aku...^^

Ahahaha...dia bukak kad birthday dia derr...^^

Antara makanan yang kitorang sajikan untuk party ni...

Ada mihun, nasik goreng, kuah kari kambing, ayam goreng dan memacam lagi..

Pose Miss Won dan Mi Ra untuk lensa aku..^^

Mak aaiiihh...macam vakum la plak bebudak ni...

Abis party...semua lepak² kat luar opis...

Paling tidak pun sidai perOt...marveless beb!^^

6 comments:

dhilla nazli said...

sila lah sambut burfday saye pule.. ahahah

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

bestnye bile ader orang wat suprise kan :)

grOundnUt said...

@dhilla nazli : hehehehe..^^

grOundnUt said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine : kannn...untung Miss Won tu..^^'

Anonymous said...

macam aku tau je tempat ni..adekah di quens park jalan peel.....??

grOundnUt said...

@Anonymous : yer cik Anon...opis kami kat sekitar situ lah yer..hehehe..^^'