Nuff²

Tweet

Wednesday, April 20, 2011

Beware all Bloggers

Kali ni korang mesti lebih berjaga² terutama pompuan laa..yang kaki letak hand bag kat seat passenger tu kalau leh elak² kan lah letak bag kat situ yer...bukan ape, dah banyak kes dah pecah kete time tengah traffic jem...tak kira la apa jenis barang pon...macam laptop ke, barang² berharga ke...semua tu perampok² kat luar sana tu amat minat sekali...aku pon berjaga² juga dengan segala jenis barang² aku kat dalam kete...dalam skuter..semua laa..@_@
Sebab baru² ni kes rompakan dalam kete makin menjadi² dan akhirnya keluar gak kisah perampok yang suka menyamar konon eksiden la..kene hati² aaa...Aku pon baru tak baru gak la dapat berita dalam link ni..
Kalau nak ikutkan, apa aje cara sekali pon dorang mampu untuk mendapatkan apa yang dorang nak...tak kisah la korang kat rOmah ke..kat kedai mamak ke..kat pejabat ke..kat disco ke..semua tu terserah pada yang bernasib baik or nasib malang..
Berani mati jugak si peragut/perompak ni...siang² pon nak pedajal orang..tengah² jalan jem pon sanggup buat keje haram ni...sudah tak sudah, merana la orang yang dalam kereta tu...
Jom kita tengok aksi berani mati si peragut/perompak ala² separa ganaz ni...Sakit ati pon ada gak!



Demmit!>,<"

21 comments:

Rosmawati Yusof said...

Gerammmnyer....!!!

= d = said...

cm ne die pecah kan cermin kete tu ea?
teruk nye dorang nie..

KiD said...

macam hampehh!!! terdesak sangat laa tuh.. cisss

The Great ChurpChurp RACE!!!!

habsahharun said...

bahayanye..
peragut tu patut mati kena langgar je...
geram pulak nengoknye..

Dakota said...

lepas ni orang perempuan kene pastikan handbag tu ltk tempat yg selamat...dan tidak menarik perhatian peragut ... kalo nak selamat lagi letak Pit bull sebelah seat ... terbaikk .. pit bull akan sngkan keje polis ...

neeney said...

ni lokasi yg aku lalu tiap hari...korner kanan tu ke opis aku tuh...gile betul..now aku cuak everytime benti kat tepic lite nie.... adoi la..ape la masalah dorang nie..

sezzy said...

bongok lg budus harem jadah drg nie...bangsat yg xde duit xgheti nk keje...pemalas tau meragut jek baik jd kambing ragut rumput xde sape nk maki...kalu desperate sgt xde duit balik kmpg la suh parents jek jaga jgn dok nyusahkan org kena langgar pdn muka lg best kalu terlenyek ngn loriii pffftttttt sgt bengang!!!

uwmaisarah said...

kene sorok harta berharga bawah seat pulak, then sedia penyembur lada kat tangan, hoho xD

ghost writer said...

mereka-mereka ini harus diperangkap sama,ditipu dengan menggunakan kebijaksanaan..kalau selama ini kaum pompuan suka mengisi segala gajet dan alat mekap termasuk dompet,ya tipu saja dengan letakkan barang2 lain,yang tidak penting...

hurmm..masalahnya,sapa mau ganti cermin keta yang pecah.haha

Mario said...

nmpk mcm senang je dia pecahkan cermin keta tu ek...

grOundnUt said...

@Rosmawati Yusof : Sabarr...sabarr..^^'

grOundnUt said...

@= d = : rasanye dorang pakai batu bata la kot...maybe tukul?tak tahu plak..@_@

grOundnUt said...

@KiD : ni tak tahu la bangsa mana datang daaaa...huhuhuh..@_@

grOundnUt said...

@habsahharun : kalau hati kering, mesti ada orang yang langgarkan si peragut tu..tapi sape la di antara yang hati kering kat dalam video tu...masing² pun tergamam..@_@'

grOundnUt said...

@Dakota : paling tidak pun letak dalam enjin kete..memang tak jadi la peragut nak pecah kete..sebab kat bahagian enjin la plak..ekekeek..^^'

grOundnUt said...

@neeney : Jaga² neeney...takut banana give birth two times!^^'

grOundnUt said...

@sezzy : hahaha..sabar..sabar...dalam video ni memang terbukti kecekapan peragut tu...eee...>,<"

grOundnUt said...

@uwmaisarah : Kadang², bila kita berada dalam keadaan macam ni..tak mungkin kita sempat berbuat apa²..semuanya akan tercengang...@_@'

grOundnUt said...

@ghost writer : ahhahaha..idea yang bagus, tapi..berbaloikah kalau kita berbuat demikian?@_@'

grOundnUt said...

@Mario : Cermin tak de tinted kot bro..tu pasal nampak berharga je barang dalam kete tu..@_@'

jasa ekspedisi said...

Mampir nich...
menarik sekali blog anda, dan saya sangat suka..
Salam....
oh ya ada sedikit info nich tentang bibit jabon dan kayu jabon semoga bermanfaat...