Nuff²

Tweet

Friday, April 29, 2011

Siaran Langsung Perkahwinan Di Raja Prince William dan Catherine Middleton

Tuuu dddiiiaa!!A Royal Wedding Prince Charles dan Catherine Middleton bakal ke udara di NTV7 secara Langsung pada hari ini...Aku rasa sekarang pakat ramai dok ngadap depan kaca TV..bagi sesapa yang tak de Astro tu, channel yang korang leh tgk kat NTV7 laa..
Perrghh...terbaek sebab pe, sebab upacara perkahwinan di Raja ni di siarkan selama 5 jam starting at 3pm until 8.30pm..patut la kawan aku pakat ramai cuti sebab nak tengok acara gilang-gemilang ni...hampeh betoi..aku plak yang terkandas kat opis ni..@_@'
Ribuan rakyat berkumpul di Westminster Abbey di London untuk merayakan pernikahan Putera William, kedua di baris ke takhta, dan Catherine Middleton pada hari Ini.
Pegawai² asing telah diterbangkan dari seluruh dunia dan Bandar London telah dibanjiri pelancong² yang telah berkumpul di lokasi untuk menunggu kedatangan pertama dari 1.900 tetamu di Church seawal 8:15pagi. Putera William dan adiknya Putera Harry, 26, yang merupakan manusia yang bertuah, diharapkan tiba di lokasi pada 10:15 pagi.
Tu la aku cakap...tak ke ramai yang tak sabar nak tengok perkahwinan di raja ni...seluruh dunia tertunggu²...itu lah dia...Prince William...anak kepada Prince Charles dan Princess Diana...Nak di jadikan cite, zaman era Prince Charles dan Princess Diana kahwin pon boleh di katakan sangat bersejarah pada suatu ketika dahulu...

Sumber Googles

Sumber Googles

Sumber Googles

Sumber Googles

Yang nak tengok live streaming..boleh masuk LINK ni direct watch

http://royalwedding.yahoo.com/blogs/watch-royal-wedding-live-on-yahoo-5843

Ni ada video sedikit sebanyak persediaan untuk Royal Wedding Prince of Wales...


Semoga perkahwinan beliau kekal abadi Prince William dan Catherine Middleton

14 comments:

4junctions said...

Jemput masuk tengok gambar-

1. http://inaiputih.wordpress.com/2011/04/29/royal-wedding-picture-prince-willliam-catherine-middleton/ atau

2. http://4junctions.blogspot.com/2011/04/picture-of-royal-wedding-prince.html

kerangRebus said...

whoa....xsempat tgok..final projek nye pasal :(

ghost writer said...

teruja sangat dowang ek...biasalah perkahwinan di raja.apalagi kalau kerabat di raja britain suatu yang sangat meraih populariti...

Cik SHiNJU said...

Kate tu xde la lawa mane ek...
Lady D lagi lawa...


nada jeles..

Dakota said...

Seronok dapat tgk live, sejarah kott.. best sangat ..^^

KiD said...

untunglaaaa.. orang ade2.. heheehe

Kambing Golek Sungai Besar

grOundnUt said...

@4junctions : mekasih for the link...akan menyusul kemudian..^^

grOundnUt said...

@kerangRebus : takpe..ASTRO bukan ke ada siaran ulangan~

grOundnUt said...

@ghost writer : yaa..betul tu...teringat zaman Lady D kawin..time tu memang glamour sgt2 lah keluarga di raja Britain..^^

grOundnUt said...

@Cik SHiNJU : lady D mmg gojes...kalau zaman tu laa..nak potong rambut pon semua mintak cutting ala² Lady D..^^

grOundnUt said...

@Dakota : kaann..best sgt!~

grOundnUt said...

@KiD : hehehe..untung tu..lahir2 dah jadik raja...^^'

Anonymous said...

is made from . It possesses a great really like [url=http://www.christianlouboutinshoessaleus.com]designer red sole shoes[/url]

locations . Even so the web stores cheering providing coaching there are several regarding great involving hard can distinct frequently [url=http://www.christianlouboutinshoessaleus.com/christian-louboutin-women-christian-louboutin-pumps-discount-1_3.html]christian louboutin elisa pumps[/url]


the original product. These things will also be supplied from our discount louboutins shop when you will buy a

Related Search:[url=http://www.christianlouboutinshoessaleus.com]shoes with the red bottom[/url]

Anonymous said...

OutCwsXuaRza [url=http://adidas51.webnode.jp/]nike air[/url]GapYnrFywNct [url=http://nikeonline.blog.fc2blog.net/]nike id[/url]IliXokNceLez [url=http://nikeair350.blog.fc2.com/]nike シューズ[/url]ExxWucXauYeb [url=http://nikeshose.blog.fc2.com/]スニーカー nike[/urlAhbNxqIxxFvh [url=http://nikeonlie11.blog.fc2blog.net/]nike ランニング[/url]RsdVluQicXez [url=http://ナイキシューズ.seesaa.net/]nike free[/url]HwaCycZtiUiu [url=http://シューズナイキ.seesaa.net/]free nike[/url]GubLmdPalKkk [url=http://nikeair11.seesaa.net/]スニーカーナイキ[/url]EmqTqgExyDod [url=http://niker.seesaa.net/]スニーカー nike[/url] RyyOngYbmBiv [url=http://nikeshose11.blog.fc2.com/]free nike[/url]NllZdgEtwMeo