Nuff²

Tweet

Wednesday, April 6, 2011

Restoran pelik di dunia

Aizzzz...
Cakap pasal restoran...pasti ada yang nak tahu ape entry tentang restoran yang paling pelik dalam sejarah aku la..tapi tu bukan aku yang pergi. Sebab restoran macam ni, tak pernah nak ada pon kat Malaysia ni..
Tapi bile aku cek balik pasal restoran ni, rupanya² memang wujud dekat dunia. Takkan nak wujud kat planet nameck lak kan?hehehe..^^'
Mungkin pelik kalau korang pasan laa...Modern Toilet restoran di Taipei, Taiwan dengan dekorasi yang moden dan penuh tema toilet, di mana para pelanggan yang lapar akan duduk di atas kerusi di atas jamban ala Barat...Gaya dan aiskrim coklat berbentuk najis lembut menjadi perhatian dalam restoran tu. Toilet roll digantung di atas meja untuk digunakan sebagai pengelap mOLot..errrk!aku dah rasa macam nak munnntaaahh plak dahh ni.. dan minuman datang dalam bentuk jamban urine...@_@'
Tema toilet terus di seluruh Restoran, dengan tanda-tanda 'WC' menggantung sebagai dekorasi.

Semua 100 kerusi di Restoran ramai terbuat dari toilet mangkuk, bukan kerusi. . paip Sink dan-gender kod "WC". Salah satu daripada 12 dalam rantai pulau-macam Restoran. Adakah korang terasa nak makan ais krim berbentuk seperti najis?@_@
Mungkin bukan tempat terbaik untuk membawa anak korang bejalar membuang air kecil dan air besar...@_@'



Pelik betul laaa....aiyooo...

Decoration yang ada kat dalam restoran ni

bOleh bawak sekeluarga datang bertandang kat sini...(vomit)

Adakah iyanya satu seni??

Tengah kusyuk menikmati hidangan dengan mangkuk berbetuk sebegitu

Amoi ni aku rasa dia suka la kot makan kat sini...makan dalam bath tub plak tu...LOL

@_@'

Dekorasi yang menarik membuatkan para pelanggan nak mencuba makanan di sini

Set hidangan yang ada di sini

Ini lah restoran tu!(walaupun aku tak pernah pergi)

Ada rasa terliur tak??

Coklat aiskrim dalam mangkuk tandas!What the...

Tengok mOkcik makan macam berselera jer...@_@'

Kalau korang laa...ada berannn ke nak pekena makanan berkonsepkan ala² tandas ni?Tepuk perut tanye usus...@_@'

14 comments:

chenta said...

kawan sy kata, kedai yg bertemakan toilet ni ada kat JB. dia pernah lalu tapi tak masuk sebab tak halal

Dakota said...

Hahahaha ... ada kat IOI mall rasenyer, tak tahulah dah tutup ker or ada lagi...tapi ramai yang g makan situ ..

ghost writer said...

restoran berkonsepkan toilet nih untuk mereka hilangkan rasa geli..haha.

taknak aku makan.bukan geli,tapi bayangan mindaku yang geli.

Cik SHiNJU said...

Eskrim pun dh mcm 'tai yik' aku tgk..huhuh.. Kalau lapar sgt mgkin aku makan gak tp tutup mata la.. :P

KiD said...

dah kenyang makan...
"encik, kat mana toilet?"

"berak je kat situ.." hahahahahaa

Menggeletar tengok Aksi Ragut Depan Mata!

grOundnUt said...

@chenta : Cawangan kat malaysia ke??@_@'

grOundnUt said...

@Dakota : kAlau kat IOI tu entah² version tandas kot..^^'

grOundnUt said...

@ghost writer : Orang² yang hati kering je leh makan kat sini..^^'

grOundnUt said...

@Cik SHiNJU : tutup mata je...rasa cam eskrem cone mcD gak..^^

grOundnUt said...

@KiD : wakakakka...wat lawak siut..memang berak dalam mangkuk tu balik la.wat recycle untuk customer² akan datang..jimat cost..^^'

marina anakcikbob said...

kalo cenggini la gaya, memang aku xmakan. aku berak. boleh kan?

grOundnUt said...

@marina anakcikbob : hahahha...mungkin sesapa yang tak tahu sure ingat sini sebenarny adalah TANDAS CANTEK...klasss noqq...^^'

Juz Call Me Sharz said...

restoran cam nie ade gak kat sg.wang..tapi tak halal la kan..hukhuk..

Ikah said...

terima kasih ajelah..dah nak uwek nie...huhu