Nuff²

Tweet

Friday, April 22, 2011

Empat sekeluarga maut kemalangan

Hmmm...bila baca balik kisah tragedi 4 sekeluarga maut hari ni membuatkan aku terpikir sejenak ape la perasaan pada orang yang masih ada walaupun usianya menjangkau 100 tahun.@_@'
Orang cakap...biar la mati anak, jangan mati adat...tapi bagi aku, anak kalau dah mati...sape la nak sambung adat tu...begitu la nasib yang menimpa keluaga malang ni..apabila 4 sekeluarga maut dalam kemalangan jalan raya akibat berlanggar dengan trailer dari arah bertentangan....
Jadikan lah kisah mereka ini sebagai teladan...

PEKAN: Empat sekeluarga yang sedang dalam perjalanan untuk meraikan hari lahir datuk mereka yang ke-81 berakhir tragedi apabila kesemua mereka maut selepas kenderaan mereka terbabit kemalangan dengan sebuah lori treler di KM63 Jalan Kuantan-Segamat dekat Paloh Hinai, awal pagi tadi.

Nak tahu perkara lanjut...meh la selak² harian metro hari ni pasal Empat sekeluarga maut kemalangan...@_@'

Contoh gambar kemalangan ngeri

8 comments:

KiD said...

hampeh ko... terkejut tengok tangan tu.. huhuhu
BE ke 5 untuk tahun 2011

Cik SHiNJU said...

Jln Kuantan Segamat tu mmg salu ade xcdent..Asalnya itu lebuhraya Tun Abd Razak sbb tu xde traffic light ke ape..Keta mmg laju2..

ghost writer said...

yang pergi tetap pergi,yang tinggal teruskan perjalanan.

sudah ajal.

budak awam said...

sakitnya cara kematian sampai tangan putus..
ngeri weyh..

grOundnUt said...

@KiD : wakakaka...sib bek bukan tangan tu atas pinggan nasik kan?^^'

grOundnUt said...

@Cik SHiNJU : Ye ke beb?hmm..memang jalan berhantu la ni..@_@'

grOundnUt said...

@ghost writer : Betul tu...Hargailah nyawa orang tersayang..@_@'

grOundnUt said...

@budak awam : tu la pasal...ngilu pon ada gak...@_@'