Nuff²

Tweet

Monday, August 16, 2010

Berbuka Puasa di Office

Berbuka Puasa di Office

Selamat Berbuka puasa semua....aiiz...letih betoi bile keje tak henti² nak abis...dah tu pulak..time² ligat nak balik awal, dan-dan tu la plak jOb masuk...tambahan pula kene OT di waktu bulan ramadhan...sure korang paham nyer situasi aku...maka terpaksalah aku berbuka puasa di office...

Hanya Biskut dan Air Yakult ajer yang ada....

Walaupon di luar hujan sungguh lebat...aku cuba jugak nak carik makanan...sebab kat sebelah Jalan Peel ni aku dengar ada bazaar ramadhan...kecil je kot...tp di sebabkan ujan lebat beserta ribut...aku ni yang dari tingkat 6 terasa takut plak nak turun ke bawah...so..aku amik keputusan berbuka dengan Yakult yang aku beli tengah hari tadi...di jual oleh Adik boss aku...kitorang panggil dia Yakult Lady...^^
So..tak de ape pon nak di ceritakan lagi...oleh itu..aku stop menulis sampai sini aje lah yer...selamat berbuka semua...hanya biskut² dan yakult aje sumber pemakanan aku di office ni...^^

Yakult yang di jual oleh Yakul LADy....3 Pack RM11.00

2 comments:

angel said...

yakult lady .. ^^

Lil'Vamp said...

Am I lOok Like Yakult 'Lady'???