Nuff²

Tweet

Saturday, February 26, 2011

Instant Entry for Weekend

jOm santai gelak ketawa menonton clip video kelakar ni....memandangkan aku terlalu busy dengan kerja² di opis-rumah-Kitty sekeluarga, so aku tak sempat nak update entry lagi...
Lagipun CPU kat umah aku tengah dalam progress pembaikian...nanti siap CPU aku tu maka boleh la aku ber-blog walking singgah kat page korang lak...so sorry sangat...buat masa ni, terpaksa la aku post entry yang macam ni...Instant Entry...
Layannzzz...^^'

6 comments:

Cat-in-Sydney said...

Uncle Kacang,
Agak-agak macam qadha blogwalking gitu? har har har *evil laughs*

KiD said...

hahahhaa... carik idea.. carik idea...

ghost writer said...

seronok tul dowang dengan dunia dowang kan...

take ur time bro

grOundnUt said...

@Cat-in-Sydney : ahahaha..lebey kurang la tu...nak qada entry...^^'

grOundnUt said...

@KiD : Perah otakk...perah otaaakk~

grOundnUt said...

@ghost writer : Thanks bro...memang busy sikit minggu ni~